избери 1 око

Избери 1 око и виж какво ще разкрие за тебе като човек!

Погледнете внимателно, изберете една и след това вижте какво означава това.
1. Вие сте твърде страстни

Жив пожар, който не търси приключение. Искате да бъдете спонтанни и да живеете по начина, по който искате. Пожарът гори във вас, имате живи и гладни инстинкти. В ситуация сте да бъдете спонтанни и имате ясна картина за бъдещето си, но и ядосани сте заради нещо, което ви се е случило наскоро и не можете да забравите. Трябва да имате предвид, че разходката може да бъде ключът към вашите проблеми.

2. Вие сте много креативни

Учите своите грешки и много сте преживели. Задава се днешния път към целта може би сте загубили нещо ценно, но възможно е, заради тази загуба сте станали по мъдри и въпреки че не сте наясно с това, и тази мъдрост ще ви използва в бъдеще. Планирайте, фантазирайте и използвайте тази творческа фаза в живота си. Покажете всичко, на което сте способни.

3. Вие сте свързани с природата

Извличате енергията си от природата и с течение на времето сте все по-наясно с това и това откритие улеснява и изпълва най-желаните ви желания. Вие привличате хората с тази специална енергия, с която сте свързани с природата и действате „лечебно“ на тях, имате красива аура, зелено като природата, която е наоколо.

4. Вие сте напълно нежни

Въпреки че вашите намерения са добри и положителни, често се чувствате изгубени заради тях. Трябва да вярвате в себе си и да приемате грешките като неразделна част от живота. Никой не е съвършен. Научете се да обичате себе си и да се доверите на инстинктите си.

5. Много сте загадъчни

Вие знаете какво трябва да кажете на другите и какво трябва да остане скрито. Отваряте се само за онези, които наистина го искат. Вие вероятно сте такива, защото сте преживели някаква голямо предателство. Имате стена около вас, която сте издигнали като оръдие заради лошите хора и събитията около вас.

6. Вие сте изключително харизматични

Вие сте нерешителни, с милиони разпитващи около вас и това ви прави привлекателни. Винаги го забелязвате, въпреки че не го виждате. Не сте сигурни, но трябва да сте наясно с вашите добри качества. Не трябва да се оттегляте, когато възникне предизвикателство. Когато станете самоуверени, ще постигнете каквото пожелаете.

7. Вие сте нощен пазач

Царе сте на трансформациите и искате да наблюдавате другите хора, дори и да ги преследвате. Обичате искреността и любовта, но не откривате себе си така лесно. Обичате когато другите се опитват да ви завладеят и високо ценят вашите качества, истина е, че сте прави. Вие умеете да обичате и който и да се впусне в игра с вас ще открие истинско богатство.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply