помните ли Грамадата

Помните ли кечиста „Грамадата“? Вижте го как изглежда днес (снимки)

Грамадата е един от най-дългогодишните и легендарни състезатели в световния кеч.

Освен това той е и актьор. Роден е през 1972 г., а името му е Пол Рандал Уайт. Кариерата му в кеча започва през далечната 1995 г., а през годините е смятан за най-тежкият атлет с тегло от над 180 килограма. Да, висок е 213 сантиметра, но все пак с тези 180 килограма въобще не приличаше на сериозен спортист. Днес ситуацията е друга.

На 45 години Грамадата успя да влезе във форма.

Грамадата сегаЛегендата е свалил около 40 килограма и вече има… преса. Добре де – нещо като преса. Той разкри, че спазва супер стриктен хранителен режим, съчетан с много тежки тренировки. „За подобна трансформация трябваше да загърбя 40-годишната си история от неподходяща храна и грешни тренировки. Исках да направя промяна и имах дадено достатъчно време за това, от което се възползвах“, признава Грамадата в интервю пред WWE.com. Голямата трансформация е постигната и с помощта на Дод Ромеро – треньор на няколко други знаменитости и професионални спортисти.

В заниманията му се включват освен тежките натоварвания във фитнес залата, включващи повече повторения, още плуване и каране на колело. За да бъде стопена излишната мазнина Грамадата е трябвало да се откаже и от всякакъв вид junk food. „Преди питах хора като Трите Хикса как постигат резултатите си. Разбрах, че всичко опира до индивидуалната програма, тъй като няма съвет, който да работи при всеки. Дали някога ще изглеждам като Джон Сина, Скалата или Трите Хикса? Не.

Пол РандалНо мога да се опитам да използвам предимствата си.

Нищо и никой не може да ви спре, ако сте си наумили да направите нещо“, категоричен е Грамадата. Все пак големият кечист обяви, че съвсем скоро ще се оттегли от ринга. В интервю за Yahoo! Sports, Грамадата разкри, че ще приключи с кариерата си на ринга през февруари 2018 г. Бившият световен шампион призна, че би приел задкулисна роля във WWE, но в началото на следващата година планира да приключи с мачовете.

Източник: debati.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply