Само хора с IQ над 150 могат да открият всичките разлики на тези СНИМКИ!

Всеки обича да прави различни тестове за интелигентност, защото е толкова приятно да осъзнаете, че сте по-умни от другите.

И това е още по-приятно, ако можете да покажете вашите постижения на вашите приятели. Но ако тестовете за интелигентност са често сложни, скучни и отнемащи време, то тестовете за внимание са приятни за прекарване на свободното време, оценка на способностите или за конкуриране с приятели. И не само можем да ви предложим предизвикателство, но и да ви запознаем с някои произведения на изкуството, предава ofigenno.com.

Джеймс Тисот, „Младо момиче в лодка“, 1870 г.

Загадка със снимкиКартината е перфектният пример за викторианския реализъм, но момичето изглежда малко тъжно, а? Може би защото тя е изгубила нещо? Можете ли да го намерите?

Загадка със снимки отговорФранк Хол, „До огъня“, 1878

Открийте разликитеЗабележителна живопис от английски художник, известен със своите остри социални теми. Очевидно момичето не е в по-добро настроение от предишното. Може би просто е потопена в своите мисли и съзерцание на пламъка. Във всеки случай нещо липсва от тази картина, но какво?

Открийте разликите отговорЧарлз Йозеф Грипс, „Съдомиялната“, 1866

Хора с IQ над 150Живопис на холандски художник, който много обичаше домашните мотиви. Така че тази слугиня е толкова заета със собствената си работа, че дори не я спира липсата на нещо. И забелязахте ли кое е то? Уилям Уитакър, 1943 г. По-модерният представител на реализма предпочиташе да рисува предимно момичета, най-вече полуголи. Но тази дама е толкова увлечена от себе си, че и тя не забелязва загубата. Ще помогнем на младата дама да открие какво още й липсва?

Хора с IQ над 150 отговориАдолф Уилям Бугуреа, „Невинност“, репродукция от 1898 г.

Оптическа илюзияПредставител на академичния живот, който също се отличава с голяма любов към женското тяло. Но това малко момиченце не е толкова невинно, колкото изглежда. В края на краищата тя крие нещо от нас, но какво? Това бе малко упражнение за внимание и все пак сте се запознали с работата на пет не толкова известни, но не по-малко талантливи художници. Комбинирането на бизнеса с удоволствието … е приятно и полезно. Така че, ако вие сами сте намерили всички загубени предмети без наша помощ – поздравления, Вие сте много внимателен човек. И не забравяйте да проверите приятелите си!

Оптическа илюзия отговорИзточник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply