Чудеса в Черепишкия манастир! Бедняк стана милионер с молитва, мъж пребори рака, друг се излекува от алкохолизъм и още!

Мъж от Мездра се избави от страшната диагноза рак на гърлото в Черепишкия манастир.

С обръщане към Бог и горещи молитви, подкрепени от силна и искрена вяра, 45-годишният болен се излекувал от коварната болест. Историята на мъжа споделиха духовници и миряни в светата обител, станали свидетели на истинското чудо.Монаси още помнят и предават от уста на уста десетките чудодейни изцеления, станали в живописния манастир в Искърското дефиле до село Зверино.

При друг случай в светата обител пристигнал заклет алкохолик.

Заради зависимостта си към спиртните напитки човекът останал без семейство, работа, пари и приятелите. Отчаян, той се обърнал към Бог. След кратък престой в манастира мъжът успял да пребори зависимостта си и си тръгнал като чисто нов. След няколко години се върнал, за да разкаже невероятната си история на монасите, които му вдъхнали сили и кураж за нов живот. Оказало се, че човекът стъпил здраво на краката си и започнал престижна и добре платена работа. Не след дълго забогатял, пренесъл се да живее в Монте Карло и свил ново семейно гнездо.

Черепишки манастирС това съвсем не се изчерпват историите за чудеса в Черепишкия манастир. В обителта дошла жена, на която й предстояла важна операция.

Тя обаче имала 17 единици кръвна захар, което не й позволявало да легне под скалпела. Само за една седмица престой, с точната диета и молитви, манастирските братя смъкнали нивото на захарта й до 5 единици. Жената претърпяла успешно операцията и се възстановила напълно.

Веднъж манастира прекрачил опасен престъпник.

Пред монасите разкрил, че има три убийства зад гърба си, грабежи и измами. Той постил 40 дни и спазвал християнските повели. Изповядал се пред духовниците и успял да вземе причастие.

Възрастен мъж от близкото село Игнатица също усетил Божията сила.

Човекът бил почти обездвижен на легло. Но бил силно вярващ и след дълги молитви, прочетени му от местния свещеник, се вдигнал на крака и неизменно присъства на всички богослужения.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply