Разбра се каква е тайната на херцогиня Меган и защо винаги изглежда зашеметяващо

Крехката фигура и тренираното тяло с излъчване на йога – това е една част от визитната картичка на херцогинята на Съсекс, известна доскоро просто като Меган Маркъл – актрисата, която от гадже на британския принц Хари се превърна в негова съпруга.

Съвсем закономерно мнозина се запитаха, на какво се дължи блестящият външен вид на Меган и благодарение на сп. Livestrong получиха поне малко очертание, загатващо начина на живот на херцогинята, завладяла умовете на вглъбените в живота на кралското семейство на Острова.

Първото нещо, което веднага трябва да се съобщи на любопитните, е фактът, че Меган изобщо не споделя любовта на Хари към всевъзможните прояви на явлението „бързо хранене“, а по-скоро се кълне в бедната на калории храна и т.нар. Clean Eating (чисто хранене).

И така, менюто на Меган Маркъл започва с чаша топла вода с лимон в ранна сутрин. Така тя с лекота стимулира храносмилането си. След това във времето преди обяд херцогинята изпива и едно „смути“ – от авокадо, краставица и къдраво зеле.

Обядът на херцогинята включва предимно супи, като любимата й е азиатската супа от кокос и гъби или броколи с копър.

Вечерята й се състои от зеленчукови макарони (паста – най-често от тиквички).

Тук между другото трябва да се отбележи, че за храненето на Меган са установени специални правила на поведение на масата в присъствие на кралица Елизабет Втора. Според тях Меган не бива дори да си помисля да хване вилицата преди кралицата и не може да приключи след нейно величество – трябва през цялото време да следи да е в унисон със скоростта на Елизабет Втора. Забранени са й морските дарове и всевъзможни варианти на кърваво месо – заради опасността от хранителни отравяния, а за рибата Меган може просто да забрави (преди сватбата тя много си падала по нея), пише „Монитор“.

Здравословното хранене е постоянен спътник в живота на Меган още от времето, когато се снима в сериала „Костюмари“, като тогава тя най-често яде риба и зеленчуци.

Ако случайно се наложи, зеленчуците за Меган могат да идват от Армения, чийто президент неотдавна подари на тъста й – принц Чарлз, малка градина някъде на територията на страната (държавният глава не сподели, къде се намира тя).

Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply