Линията на ръката

Разбери каква жена си, според линия на ръката – много вярно и полезно!

Линията на ръкатаКоя е истинската ти същност? Ще срещнеш ли сродната си душа? Кога ще се омъжиш? Ще имаш ли деца и колко ще са те? Отговорите на тези и още важни въпроси са кодирани върху нашата длан.

За по-ясна представа трябва да се разглеждат и двете ръце. Лявата ръка показва онова, което е заложено при раждането, което е предначертано от съдбата, а дясната – онова, което човек представлява в действителност, как той реализира даденото му. За начинаещите обаче е достатъчно да гледат само едната ръка – онази, с която пишем. Ако пишем с дясната, изучаваме дясната длан, а ако пишем с лявата – оглеждаме лявата ръка.

Каква съм аз?

Да научим истината за собствения ни характер ще ни помогне преди всичколинията на сърцето, която символизира емоционалността, великодушието и отзивчивостта. Колкото по-близо минава тази линия до показалеца, толкова сте по-чувствителни и грижливи.Ако откривате на върха на пръстите и особено на показалеца вертикални чертички, това говори за порядъчност, не само в постъпките, но и в мислите. Човек смело може да ви се доверява, тъй като вие не сте способни на предателство. Абсолютно правата линия на сърцето говори за егоистична натура, способна с ревността си дори без повод да извади от равновесие своя партньор.

Правата линия на ума, минаваща през цялата длан говори, че вие добре се ориентирате в човешките характери, но сте безкомпромисни и виждате всичко само в черно и бяло. Ако пък линията на ума прилича на арка, значи вие умеете да изслушвате човека и допускате неговото право да греши.

Хубаво е, ако линията на ума в началото си се съединява с линията на живота – това говори за благородство, голям ум и изключителни способности. Ако тези линии обаче прекалено дълго (повече от 1,5 см) се докосват, това свидетелства за известна инфантилност, незрялост и подсказва късно освобождаване от опеката на родителите. При самоуверените и стиснати хора линията на ума започва без да докосва линията на живота. Ако разстоянието между тези две линии е голямо, извинявайте, но това вече е признак на наглост и безсърдечие.

Ще бъда ли щастлива?

На този въпрос отговаря линията на живота. Дълбоката и дълга линия говори, че ти си енергична, обичаш живота и взимаш от него максимално възможното. Ако тя е къса и слабо очертана, признай си, че не си твърде амбициозна. За да постигнеш поставените цели, ще се наложи да се потрудиш сериозно.

Жена с отчетлива, без разклонения, линия на сърцето е съдбоносна натура, силна, но нещастна. Разклоненията пък гарантират щастлив, осигурен, благополучен живот.

А ако от външната страна на дланта има серия от къси линии, не прибирай куфара в най-отдалечения ъгъл – очакват те многобройни пътувания. Само по себе си наличието на триъгълник върху дланта, образуван от които и да са линии, говори за това, че те пази ангел-хранител.

Ще срещна ли своя избраник?

За да бъде изчислена приблизителната възраст, на която ще се срещнеш с идеалния за теб мъж, погледни разстоянието между линията на сърцето и основата на кутрето. Представи си, че началото на линията на сърцето е началото на твоя живот, а основата на кутрето е възрастта, съответстваща примерно на 50 години. Разположението на линията на брака върху тази въображаема линийка ще даде примерна представа за възрастта, на която ти е писано да се запознаеш с мъжа на своя живот. Ако имаш повече от една линия на брака и всички те са дълбоки – ще имаш съответното количество официални бракове или сериозни връзки. По-неясните линии говорят за наличието на краткотрайни връзки или просто увлечения. За съжаление, ако трудно откриваш линията на брака, това може да означава, че твоите отношения ще бъдат сложни и може би ще приключат с раздяла.

Кога ще се омъжа?

За да научиш кога вече срещнатия избраник ще пожелае да чуе заедно с теб Менделсоновия марш, трябва да погледнеш колко близо до основата на кутрето е разположена линията на брака. Колко по-далече е тя, толкова по-рано твоят избраник ще узрее за това решение и обратно. Склонността към малки забежки се проявява с малки разклонения на линията на брака. Те обаче могат лесно да бъдат неправилно интерпретирани, понеже така наречената вилка в края на линията на брака може да означава скъсване на отношенията – с развод или без него. Така че тук без помощта на професионалист не е реално да се даде прогноза.Дългата и отчетлива линия на сърцето говори за съпружеска вярност. Кръстче под показалеца предрича брак по любов. Ако линията на брака е наклонена надолу, ти по всяка вероятност ще надживееш своя партньор, но само ако живееш с него заедно дълго и щастливо до дълбока старост. За сполучлив брак по сметка свидетелства линията на съдбата, ако тя започва от хълма на Луната (възглавничката долу от външната страна на дланта) и се издига към показалеца.

Ще бъда ли богата?

Най-явният утвърдителен признак е дългото кутре. Ако кутрето не стига до хоризонталните линии на най-горната фаланга на безименния пръст, няма да ти се наложи да мизерстваш, но не очаквай никакви подаръци от съдбата в това отношение – всичко ще печелиш с труда си. Затова пък, ако кутрето не стига до тези линийки или дори ги надвишава, значи те очаква или крайно изгоден брак (и тогава не забравяй да подпишеш брачен договор), или неочаквано наследство, или голяма печалба на лотария, тото, или всичко това заедно.

Още един знак – вертикална черта под безименния палец, е линия на късмета. Ако имаш такава, значи задължително ще преуспееш, а ако при това тя е и дълбока, можеш да станеш знаменитост. При наличие на силна линия на съдбата, към която от линията на живота се простират малки разклонения, на тебе ти е съдено да станеш състоятелна, но самостоятелна жена. При отсъствие на силна линия на съдбата, но наличие на разклонения от линията на живота, ти е писано да стигнеш до благосъстояние чрез наследство или женитба. Наличието на няколко линии под показалеца предвещава лесно придобиване на богатство и слава.

Ще имам ли деца?

Детските линии са разположени между кутрето и безименния пръст, в основата им. Не обръщай внимание на тъничките, неясни линии. Ако линиите са дълги и дълбоко прорязват дланта, вероятно ще трябва да планираш покупки в синьо, а ако са къси, но плътни, по-вероятно е да ти потрябва розова количка – бебчето ще е момиченце. Възрастта на предстоящото майчинство може да определи само добър професионалист хиромант. Броят на децата също може да се определи по броя на линиите върху горната третина на кутрето или по тънките чертички, започващи от линията на брака към кутрето. Само че трябва да се има предвид, че върху ръката е изобразено количеството на потенциалните деца. А при съвременните методи на контрацепция то може лесно да бъде откоригирано. Отсъствието на линии на децата не говори за безплодие, а по-скоро за липса на майчински инстинкт. За безплодие може да подсказва прекъснатата линия на сърцето.

Сексуална ли съм?

Търси отговора върху Венериния хълм – изпъкналата част на дланта в основата на палеца. Множество хоризонтални и вертикални линии върху него говорят за сексуалност и успех сред представителите на противоположния пол. Каквито и да са, знаци и фигури върху хълма на Венера говорят за ненаситна чувственост и неутолима страстност. А ако има раздвоена линия, тръгваща от основата на палеца – дори и за безнравственост и безразсъдство. Двойният пояс на Венера (опасващ средният и безименния пръст) свидетелства за порочни наклонности и увлечения по извратен секс. Мрежа от линии между линиите на живота и ума подсказват неспособност да се противостои на чувствените удоволствия. А що се отнася до правите, вертикални линии върху показалеца – обратно, те сочат нравствена чистота и целомъдрие. Твоят избраник може да спи спокойно, ако безименният ти пръст стои близо до средния – ти със сигурност не си лека плячка и не се хвърляш в обятията на всеки срещнат красавец.

Източник: ДунавМост

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар