8 жеста на тялото, които ви показват, че ТОЙ ви лъже!

Как да познаем, че ни лъжеНа мъжете доста често им се налага да лъжат половинките си, без значение от повода (дали са били за риба, да гледат мач с приятели или пък са били при любовницата си). Именно затова, ние от Girl.bg подбрахме 8 признака, с които да разберете, че той ви лъже, а ето ги и тях:

1. Бързо променят позицията на главата си. Ако някой внезапно промени движението на главата си, когато им зададете директен въпрос, означава, че вероятно ви лъжат за нещо.

2. Стоят неподвижно. Всеобщо твърдение е, че хората шават твърде много, когато са нервни. Според Глас обаче трябва да внимавате и в случаите, когато те въобще не се движат.

3. Инстинктивно покриват уязвимите части на тялото. Например гърлото, гръдния кош или стомаха.
4. Докосват или покриват устата си. „Веднага може да разберете, че някой ви лъже, щом човекът автоматично покрие устата си с ръце – това показва, че те той не иска да се справи с проблема или да отговори на въпроса“
5. Започва да им е трудно да говорят. Други признаци, за които трябва да следите, е внезапното прехапване на устните или тяхното свиване.
6. Гледат ви, без да мигат. Често лъжецът избягва да ви гледа в очите. Понякога обаче той може да положи допълнителни усилия и да се опита да прикове погледа си във вашия в желанието си да ви контролира и манипулира.
7. Предоставят твърде много информация. „Когато човек се впусне в твърде много приказки и ви предостави множество информация, от която вие не се нуждаете – то най-вероятно той или тя не казва истината“
8. Сочат много. „Когато лъжецът стане враждебен или приеме отбранителна тактика, той ще се опита да преобърне нещата към вас – казва Глас. Той ще стане враждебен, тъй като вие сте разбрали че лъже. А това от своя страна ще доведе до множество посочвания с пръст.“
Източник: iWoman.bg
Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар