Венета Кръстева и Доналд Тръмп

Родна красавица води Доналд Тръмп в България, за да…

Все по-близка с новия президент на Щатите Доналд Тръмп става 24-годишната Венета Кръстева. Единствената моделка, станала Мис Вселена България 2013 и Мис Свят България, подари на американския президент картина, нарисувана от Ставри Калинов, пише в. „България Днес“ и обяви, че е го е поканила да дойде в България, а той й е обещал.
Венета КръстеваКрасавицата, която преди три години бе повече от месец в компанията на Тръмп, когато се класира в първата шестица на конкурса „Мис Свят“, организиран от него, преди ден се върна от Щатите, където се проведе поредният конкурс за най-красива жена в света.

„Имам честта да познавам г-н Тръмп. Преди три години бях на конкурса „Мис Вселена“, организиран от него, и прекарах повече от 30 дни в Москва с него. Той е невероятно харизматичен човек. Иска да „преобърне“ САЩ, като наложи нов световен ред, да има драстична промяна на политическите диспропорции. Когато се запознахме, общувахме много на различни теми. Още тогава той ми спомена, че смята тази да е последната година в конкурса „Мис Вселена“ и след това ще го продаде, защото иска да влезе в политиката“, каза Венета.

Тръмп й обещал, че след като приключи кандидатпрезидентската му кампания, ще дойде да види България, за която беше чувал много хубави неща. Визитата тепърва ще се съгласува и уточнва, защото президентът на Америка не може да дойде у нас просто на приятелска основа.

„Това ме накара да му донеса нещо от България и Ставри Калинов нарисува прекрасна картина за него“, обясни Вени.

За Вашингтон тя отпътува с нашето момиче Галина Михайлова, която стана тазгодишната победителка на „Мис Свят България“. Бившата тенисистка Галина се нареди на четвърто място в спортните дисплини, но не успя да се пребори за престижните три места. Представителката на Пуерто Рико Стефани дел Валие победи всичките 50 претендентки на конкурса за красота. Първа нейна подгласничка стана представителката на Доминиканската република Ярица Мигелина Рейес Рамирес, а втора – индонезийката Наташа Мануела.

„Смятам, че представянето ни беше на ниво. Всички се постарахме и усилията ни бяха възнаградени“, сподели Венета. След дни – на 23 декември, Кръстева ще навърши 25 години на бурен международен рожден ден. Освен близките й хора миската е поканила колежки, както и голямата си любов – гръцкия доктор Костас Устабасидис.

Венета е завършила икономика на туризма, а в момента учи медицина в София. Красавицата е лична приятелка на Стивън Тайлър от „Аеросмит“ и на куп световни популярни личности.

Източник: Блиц.бг

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply