отслабване с 10 кг

Отначало и аз не вярвах, но отслабнах с 10 кг. Ако и Вие искате да стопите досадните мазнини си направете ТАЗИ отвара!

Изгорете мазнините в тялото си и отслабнете с 10 кг! Ето как!

Отслабнете лесно, изгаряйки мазнините в тялото си , с тази прекрасна напитка!

Процесът по загубата на тегло е може би най-трудният, най-вече за тези хора, които обичат да си похапват. В допълнение, модерните времена ни пречат да бъдем по-активни физически, тъй като всички ние имаме пълнен график, който не е в наша ползва, когато става въпрос за загуба или поддържане на здравословно тегло.

Хората използват различни методи за отслабване, които понякога са ефективни, но все още много от тях са скъпи, не всеки може да си ги позволи, и невинаги дават желания резултат.

Въпреки това, няма причина за безпокойство, тъй като в тази статия ще ви представим една рецепта, която може да бъде много ефективна и полезна в процеса на загубата на тегло.

Най-добрата част е, че този метод ще ви помогне да се отървете от мазнините по корема.

Консумирайки тази напитка редовно, вие ще загубите около 10 килограма.

Изгаряща мазнините напитка – рецепта:

Рецептата е проста и се състои от 4 натурални съставки: мед, джинджифил, алое вера и лимон. Както бихте могли да видите, те са извънредно полезни за цялостното ви здраве.

Алое Вера е изключително полезна съставка, тъй като съдържа повече от 75 активни витамини и минерали. В допълнение, тя също има висока хранителна стойност, богата е на аминокиселини и мастни киселини, както и благодарение на мощните си антиоксидантни свойства, може да увеличи скоростта на метаболизма ви. Алое вера също така насърчава правилното елиминиране на токсините от организма и подобрява храносмилането.

Медът е най-добрия възможен източник на енергия, който също има способността да подпомогне процеса на изгаряне на мазнините в тялото. Медът подобрява и вкуса на тази рецепта.

Лимонът е богат източник на витамин С, затова този плод е толкова ефективен в процеса на загубата на тегло.

Джинджифилът е една от най-здравословни подправки в света, богати на витамин С, магнезий и много други минерали, които допринасят за правилното функциониране на организма. От древни времена хората са го използвали за подобряване на храносмилането и на имунитета, за профилактика срещу астма и сърдечно – съдови заболявания, както и за облекчаване на всякакъв вид болка.

Съставки:

Чаена лъжичка джинджифил на прах

Една супена лъжица мед

Една чаша филтрирана вода

2-3 супени лъжици сок от алое вера

Една супена лъжица лимонов сок

Начин на приготвяне:

На първо място, трябва да смесите 2-3 супени лъжици сок от алое вера в чаша филтрирана вода. След това добавете лимоновия сок, меда и джинджифила на прах към сместа и разбъркайте всички съставки.

С цел да намалите теглото си, трябва да пиете тази напитка сутрин на празен стомах. Резултатите ще ви удивят!

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply