властни зодии

Тези 3 зодии въртят мъжете на малкия си пръст – вижте кои са!

Е, има зодии, които определено знаят как да привличат вниманието към себе си и после да си играят с чувствата на тези, които са се наредили на опашка след тях. Те нямат лоши намерения, а просто се забавляват. Не осъзнават как нараняват хората до себе си, но не им се сърдете, такива са си по природа.

Телец

Жените от зодия Телец може да изглеждат кротки, но в никакъв случай не са безопасни. Те са от скритите лимонки, които могат да направят живота ти драма. В началото изглежда много лесно да се докоснеш до сърцето им, разкриват всичко за себе си, но в момента, в който усетят, че става по-сериозно… дим да ги няма! Затварят се, спират да ти отговарят на съобщенията и те побъркват, защото не знаеш имат ли интерес към теб, след като вече си хлътнал до уши. Преди да завладееш сърцето на една жена Телец, трябва да се въоражиш с много компромиси, много време и още повече любов. Накрая всичко си заслужава!

Дева

Девите са истински изкусителки, които минават през живота ти като ураган и не оставят нищо след себе си. Много внимавай с тях и ако не си готов за голяма битка, по-добре не се захващай. Жените от зодия Дева имат много атрактивна външност, умни са и знаят как да получат всеки мъж, който пожелаят. Тяхната тактика е да омаят „жертвата“ си и винаги да я държат на една крачка разстояние, но никога по-близо. Тази игра със стъпка напред, стъпка назад побърква мъжете. Те искат да се докоснат освен до тялото, така и до душата на Девите. Но това е задача с повишена трудност. Девите са хитри, никога не го забравяй.

Скорпион

Това са жени, които винаги знаят какво да кажат и как да приковат вниманието към себе си. Те действат почти невидимо и докато се усетиш, вече си хлътнал до уши. В началото проявяват силен интерес към мъжете, но бързо губят такъв, точно когато отсреща започнат да им отвръщат. Те тотално започват да игнорират човека срещу себе си, която го амбицира да докаже, че може да завадее сърцето на Скорпиона. Сексът за една нощ не значи, че са успели… След това отново започва голямото тичана след жената Скорпион. Неуловима е!

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар