тайни желания зодии

Какви са тайните се*суални желания на зодиите?

Овен – Стриптийз
Овенът е зодия, която ще се бори със зъби и нокти за това, което иска. Единственото, на което се надяват представителите на този знак в една връзка, е партньорът им да бъде толкова секси и освободен, колкото са самите те. И когато Овните се изморят да бъдат лидери, ще могат да се насладят на самоинициативата на своята половинка. Ето защо във фантазиите им най-често присъстват безстрашни, екзотични и смели дами, които им правят бавен и чувствен стриптийз.

Телец – Огън и лед
Телците са свързани със своите сетива по начин, непонятен за останалите зодии. Те се впечатляват най-вече от докосване, миризма и вкус, оставяйки на заден план визуалните „ефекти“. В техните сексуални фантазии най-често присъстват еротичните игри, които предизвикват сетивата им. Разтопен восък върху кожата, потушен от кубче лед, определено е сред нещата, които могат да развълнуват Телеца до краен предел.

Близнаци – Шведска тройка
Близнаците са сексуални и изключително игриви. Не си падат по тежките, романтични и някак традиционни креватни занимания. И съвсем нормално, в тях все пак живеят двама човека. Сексът често може да им стане скучен, но богатата им фантазия им помага да преодолеят тази пречка. Въображението им редовно рисува изпепеляващи картини с участието на повече от един партньор.

Рак – Властен господар
Ах, тези Раци – чувствителни, сложни и с невероятно богата душевност. Те са всичко друго, но не и обикновени. Човек трудно може да надникне в съзнанието им, защото имат навика се затварят в черупката си. Но сексуалните им фантазии са направо парещи. Твърде любезни и съобразителни с техния партньор, Раците си мечтаят да са властни господари, които диктуват правилата на играта.

Лъв – Секс играчки
Сексуалните Лъвове са като глътка свеж въздух за своите партньори. Те са винаги готови за подвизи под чаршафите. Хубавото при тях е, че не са никак срамежливи и не се притесняват да говорят открито за своите фантазии. Все пак, желанията са, за да се изпълняват. Те на драго сърце биха пробвали различни неща и определено не говорим само за пози.

Дева – Строга учителка
Животът на Девите е „под конец“ – логични, последователни, точни и обръщат внимание на всички детайли. Но понякога, дори и Девите се чувстват изморени от подредената си природа. И точно тогава започват да си мечтаят. В сексуалните им фантазии техният образ е коренно различен от реалния – те си фантазират, че са лоши, дръзки и разкрепостени. Единствено строгият учител може да ги превъзпита…

Везни – Безразборен секс
В реалния живот всички Везни са духовни, балансирани и чувствени любовници. Имат огромно количество любов, което искат да дадат на партньора си. Сексуалните им фантазии обаче са коренно различни! Те си мечтаят за беразборен секс, при това с напълно непознати хора и на най-необичайни места.

Скорпион – Секс с белезници
Не е тайна за никого, че Скорпионите са изключително сексуални същества. Те без усилие излъчват сексапил и подобно на Лъвовете винаги са в палаво настроение. Лошото при тях е, че сексуалната им енергия винаги надделява и в повечето пъти нямат търпение за любовна игра. Затова сексуалните им фантазии често са наситени с любовни прелюдия – белезници, превръзка на очите, секси бельо и т.н.

Стрелец – Вибратор с дистанционно
Стрелците са толкова горещи, че направо парят! Единственото, което искат от сексуалния си живот, е да се чувстват удовлетворени. Сексуалното им въображение работи на пълни обороти, като често си представят как имат пълен контрол над тялото на партньора и просто наблюдават отстрани. Ако имат възможност, биха дали всичко за един вибратор с дистанционно, за да воайорстват, доставяйки удоволствие.

Козирог – Сексуален роб
Козирозите често действат като магнит на срещуположния пол. Те създават чувство на надеждност и безопасност, което пък също има адски възбуждащ ефект. Единственото, за което си мечтаят представителите на тази зодия, е да избягат далеч от своята природа. Те искат да бъдат покушени, завладяни напълно и разбити докрай. Досущ като сексуални роби.

Водолей – Арт сцени
Водолеите са изключително артистична зодия и като такава мечтаят за доста по-странни неща от другите знаци. За тях изкуството е поставено на пиедестал и биха били изключително щастливи, ако могат да го комбинират със секса. Фантазиите им включват боди арт, който бавно се превръща в плътско удоволствие, или пък голи модели на живопис…

Риби – „морски“ секс
Чувствителните Риби определено не си мечтаят за бурен и груб секс. Те са толкова „отнесени от вихъра“, че им се иска да се откъснат напълно от земния свят. Сексуалните им фантазии включват секс във вода, разбира се. По възможност и на самотен остров…

Източник: Lifebg.net

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply