Женски гърди

10 неща, които не знаете за женските гърди!

Сигурни сме, че мъжете ги гледат във всеки възможен момент и безмозъчно плакнат очи всеки път, когато покрай тях мине някоя пищна мадама. Колко добре са ви познати обаче женските гърди? Ето 10 неща, които едва ли знаехте за тях.

1. Най-големите изкуствени гърди в света са размер 38ККК

В началото на 2009г. Шийла Хърши от Бразилия е вписана в книгата с Рекордите на Гинес като притежателката на най-големите гърди в света. След девет операции и 4 литра силикон, сега нейните гърди са размер 38ККК.
2. Има неправителствена организация, която се бори за правата на жените да се разхождат голи

GoTopless.org е американска неправителствена организация, която твърди, че жените имат законовото право да ходят без горнище на обществените места също като мъжете. Те често организират (топлес) събирания, за да защитават правата си.

3. Лявата гърда обикновено е по-голяма

Няма две гърди, които да са напълно еднакви и обикновено лявата е малко по-голяма от дясната. Тази разликата обаче е толкова малка, че е почти незабележима. Зърната също са с различни размери, като освен това и сочат в различни посоки.

4. Гърдите са първото нещо, което мъжете забелязват у жената

Нищо ново. Поредното проучване от учени е доказало, че гърдите обикновено са първото, което мъжете забелязват у жените и отделят повече внимание на тази част от женското тяло, отколкото на останалите. Няма от какво да ви е срам, мъже, след като друго проучване показа, че зяпането на женски гърди по минута на ден може да подобри здравето на мъжа и да удължи живота му с 4 години.

man-sucking-womans-breasts-710×533

5. И мъжете дават мляко

Това се случва много рядко, но след като мъжете имат млечни жлези също като жените, и те имат способността да произвеждат мляко. Когато това се случи, то обикновено е вследствие на хормонално лечение.

6. Англия е страната с най-едрогърдите жени в Европа

Известна марка сутиени направи проучване и откри, че британките имат най-големите гърди в Европа. Повече от половината жени на Острова носят размер D. На второ място е Дания, а трети остават холандките. От друга страна италианките са най-плоските, като 68% от тях са размер В.

7. Средното тегло на гърдата е около 500гр.

Една средностатистическа женска гърда тежи около половин килограм. Всяка от гърдите съставлява 4-5% от мазнините в женското тяло и 1% от общото тегло.

8. Гърдите затлъстяват

Когато сте на 20, гърдите ви се състоят от мазнини, млечни жлези и колаген – свързващата тъкан, която ги държи стегнати. Но с възрастта жлезите и колагенът се свиват и тяхното място бива заемано от мазнини. Вместо това да увеличи размера на гърдите, ефектът е обратен и те се смаляват, понеже увисват.

breast-enlargement1-710×503

9. Уголемяването на гърдите може да доведе до самоубийство

Жените, които се подлагат на операция за уголемяване на гърдите са три пъти по-склонни към самоубийство, като рискът се увеличава с времето. През 2007г беше обявено, че причината за това е малко вероятно да се крие в токсичността на силиконовите импланти. По-вероятно е тези жени да имат подсъзнателен психически проблем, който да ги предразполага към самоубийство.

10. Имплантите могат да ви спасят живота

Големите гърди като по чудо спасили живота на израелка, която станала жертва на ливанска военна организация. Инцидентът се случил по време на масирана ракетна атака на Хизбула. Жената уголемила гърдите си преди две години и по време на войната била ранена от шрапнел, но силиконовите импланти я спасили, като поели удара.

Източник: iskamdaznam.com

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply