Анимационни герои

Вижте кой анимационен герой сте според зодията!

Във всеки един от нас се крие по едно малко дете, което обича да чете приказки и да гледа анимационни филми. Дори и в тези, които в момента са родители и се радват на свои собствени наследници.

Ако досега не сте се припознали в някои от фантастичните герои, можете да откриете кой от тях най-много прилича на вас според вашия зодиакален знак.

Резултатите определено ще ви изненадат, както и ще ви развеселят искрено. А и ще ви върнат в онзи момент от живота ви, когато все още вярвахте, че чудесата наистина съществуват и светът е едно приказно и невероятно място.

1. Овен – Карлсон, който живее на покрива

Вие сте пълничкият Карлсон, чието самочувство не може да се засегне от нищо. Точно като героя на Астрид Линдгрен и вие не сте от хората, които ще пренебрегнат собствените си желания, за да угодят на другите. Когато искате нещо, светът спира да се върти, докато не го получите, дори и става въпрос за най-обикновени кифлички. Точно като Карлсон може да сте големи егоисти, но и също така забавни приятели.

2. Телец – Мечо Пух

Колкото повече, толкова повече е мотото, което описва целия ви житейски път. И вие точно като Мечо Пух можете да живеете, само за да хапвате. Няма по-голямо удоволствие от това да поглезите коремчето си, дори и да имате някои друг излишен килограм. Но заедно с меда Пух държи силно и на приятелите си, като винаги е готов да помага, с каквото може. Освен това има и творчески заложби, тъй като непрекъснато си тананика измислени песнички.

3. Близнаци – Питър Пан

Макар и често да имате чувството, че във вас живеят поне двама души, истината е, че е само един, но е Питър Пан. Момчето, което отказва да порасне, защото това ще означава да се превърне в отговорен и дисциплиниран човек и да се сбогува със забавленията. Нищо не може да застане между Питър Пан и веселбите, което често го вкарва в различни бели. Но за околните той винаги ще е невинен и чистосърдечен.

4. Рак – Магаренцето Йори

Дори всеки ден да се заобиколени с хора, които ви обичат, слънцето да грее, птичките да пеят, вие и Магаренцето Йори ще бъдете все недоволни и ще мърморите. Магаренцето Йори е най-недоволното и песимистично животно от книгата Мечо Пух. Опашката му никога е закрепена достатъчно добре, а къщичката му редовно пада. Йори вижда много повече причини да е тъжен и саркастичен, вместо да се усмихва и да се радва на живота.

5. Лъв – Вълшебникът от Оз

Вие сте най-добрият магьосник, никой не може да се мери с вашите свръхестествени обаяние и чар, които са известни по цялата земя. Може да вземете ума на всеки, докато не разбере, че цялата ви слава е добре измислена презентация, зад която не стои нищо съществено. Точно като Страхливия лъв, Плашилото и Тенекиения човек всеки, който ви опознае, разбира, че невероятните умения, които си приписвате, са чиста измислица. Въпреки това вие умеете да заблуждавате публиката до последно в своята изключителност.

6. Дева – Алиса в Страната на чудесата

Вие сте едно възпитано момиче, което знае как да се съобразява с правилата на обществото. Точно като Алиса сте известни като послушни и хрисими хора, които следват неотлъчно стандартите. Но какво ще се случи, ако попаднете в страната не чудесата и дори височината ви не е постоянна през цялото време? Макар че сте трезвомислещи и обичате правила, понякога и вие като Алиса трябва да си позволявате действия, които не са рационални.

7. Везни – Прасчо

Разтапяте всяко сърце с миловидния си вид и отзивчивост. Точно като Прасчо ще бъдете неотлъчно до човека, който ви е най-скъп, дори и той да се замесва непрекъснато в бели. Въпреки че сте много плахи и при всеки силен шум, сте готови на секундата да се скриете под някоя маса, вие предпочитате да сте с най-близкия, защото за вас животът никога няма да е щастлив, ако сте сами.

8. Скорпион – Капитан Хук

Вие сте най-големият кошмар на враговете си и ще търсите разплата за всяко зло, които са ви сторили, независимо колко е голямо е то. Но точно като Капитан Хук сте жертва по-скоро на нерадостното си детството, а лошият ви характер никога не е провокиран от нищото. Но вместо самите вие да се промените, сте решени да промените околните, така че те да живеят и мислят по начин, който смятате за правилен.

9. Стрелец – Пипи Дългото чорапче

Вие сте живата Пипи, която е готова на всичко за нови приключения, дори това да означава, че ще си създаде купища проблеми. Не ви пречи да живеете сами, стига наблизо да са най-верните ви приятели, с които да се забавлявате и да изследвате света наоколо. Привличате хората около себе си като с магнит, а те винаги ще ви обичат, защото сте дръзки и сърцати.

10. Козирог – Белият заек

Точно като Белия заек от книгата Алиса в страната на чудесата и вие непрекъснато се тревожите, че закъснявате за някъде и че нарежданията не са изпълнени перфектно. Въпреки че сте по-работлив от всеки друг наоколо, не може да се освободите от силното усещане за провал. Обичате всеки да си знае мястото и сте верен на своите началници.

11. Водолей – Мери Попинс

Вие сте вълшебната гувернантка Мери Попинс, която все се появява от някъде, без никой да я е канил. Може да сте строги, сприхави и да обиждате наред, но може и да създавате истински вълшебства в минутата, в която помислите за тях. Когато пожелаете, говорите на един език с всеки, но когато не сте в настроение, ще се държите така, все едно сте глътнали бастун.

12. Риби – Малкият принц

Не се изненадвайте, ако хората около вас смятат, че точно като Малкия принц сте долетял от някоя далечна планета. Често се държите, като че ли нямате нищо общо със света около вас, а умът ви непрекъснато се рее в облаците. Но и вие като Малкия принц не бихте се погледнали повече в огледалото, ако нараните или разочаровате любимия си човек. Разбирате, че най-важното в живота е невидимо за очите и любовта е единственото, за което си струва да живеем.

Източник: sanovnik.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply