мастурб*ране

8 идеи за мастурб*ране, които задължително трябва да пробвате!

Ако има нещо, което наистина се е променило относно самозадоволяването, то е, че стигмата е вдигната! Така мисли американският клиничен психолог и сексолог д-р Белиса Вранич и смята, че това се дължи отчасти на технологиите: „Помислете само! Се*сът по скайп – двама души мастурбират, разделени от компютърен екран. Или пък порното, което по същество представлява колекция от снимки, изпратени на хората, за да се самозадоволяват. Да не говорим за селфи тенденцията. Хората не само качват качват снимки след секс в Instagram, но и се самостимулират чрез собствените си ексхибиционистки спомени.”

„Не съветвам да си играете със себе си или взаимно по начин, който не ви харесва”, казва Вранич и продължава: „Но всички нововъведения и подходи към мастурбацията, ако не друго, поне ще отворят съзнанието, а може би и гениталиите, към нови форми на удоволствие. Това, което здравословното самозадоволяване трябва да направи, е да ви отведе нежно към вашата зона на комфорт, за да видите колко много и прекрасни възможности може да предостави сексът, дори и само със себе си.”

Оказва се че, има впечатляващи иновации за всеки – от изкуствено интелигентен вибратор до доброто старо мастурбиране, според д-р Вранич, пише mashable.com. И изброява авангардни идеи за момента, в който… сещате се. Кои са те?

1. На караоке.

Японските игри са доста странни, но да изпееш това, което ти се случва, може да бъде доста сюрреалистично. Участниците в сексуално насоченото караоке се опитват да свършат песента, преди да достигнат оргазъм. Всеки мъж-участник се състезава заедно със секси мацка, която през това време изпълнява разсейващ и доставящ удоволствие ръчен труд.

2. Използването на вибратор, по-умен от повечето гении, или HUM.

Това изобретние от учени в Силиконовата долина с изкуствен интелект ви познава по-добре от вас самите. Компанията – производител обяснява, че „внедрените в него датчиците за налягане и движение му позволяват да реагира интуитивно и адаптивно на женското тяло по време на употреба.”

3. В обществената библиотека

Много хора се вдъхновиха от драмата на студентката Кендра Съдърланд, изключена от университета в Орегон заради клипа й, показващ как тя мастурбира в университетската библиотека, на фона на сновящи насам-натам колеги! В момента 19-годишната сладурана печели от собствения си сайт, но е изправена и пред риск от затвор, и от хиляди глоби. Така че този начин са самозадоволяване може би е доста рискован.

Друг случай: 33-годишна жена е арестувана в Мексико, защото мастурбира по време на прожекция на филма „50 нюанса сиво”. Може би е било по-добре да излезе навън, или да си го гледа вкъщи?

4. Напишете песен за мастурбацията!

Така е направила британската изпълнителка Чарли XCX. Одата й Body of My Own вероятно ще вдъхнови други мастурбатори да сътворят свои химни. Чарли пее: „Ръцете ми треперят, потя се, отивам по-близо… вътре съм и не се нуждая от теб.” И в случай, че има някакво объркване, Чарли казва, че Body of My Own е по-скоро феминистко послание, отколкото песен: „послание към мъжете да държат ръцете си в гащите, защото момичетата трябва да притежават телата си. Ако искат да бъдат задоволени, нека сами си го направят! Защо някой друг трябва да им върши работата?”

5. Гледайте тв шоуто на американската актриса Сюзън Самърс.

Използвайки в това време вибриращия Thighmaster . Или както самата водеща споделя пред HuffPost Live: „Това е наистина страхотно за бедрата, пък каквото има да става – да става. Можете да използвате уреда и върху слабините си, знаете… случва се.”

6. Не се питайте какво мастурбацията може да направи за вас, а какво вие можете да направите чрез нея.

Ако искате най-изпитаната версия за набиране на средства за благотворителност чрез мастурбация, присъединете се към събитието Masturbate-a-thon, което се организира всяка година от 1999-а насам. А за по практичните хора в Тайван има група доброволци, които помагат на хора с физически увреждания да мастурбират. Според Винсент, организатор на движението, наречено „Hand Angels” „ тези хора имат същите физически и емоционални нужди като всички останали, и следователно тяхно право е да ги следват.”

7. Наслада с… пепелта от покоен любовник.

Как е възможно това? Част от праха на покоен любим може да стои във вибратор, измислен специално за целта от холандския художник Марк Стуркенбуум. Това произведение на изкуството, наречено „21 Grams” съдържа до 21 грама прах от…сещате се. ”Приспособлението ви позволява още една интимна нощ с любимия”, гласи инструкцията.

8. Свободно време, посветено специално на това занимание.

Така е много по-различно, отколкото да си лежите в леглото и да се опипвате. Има много начини да си прекарате страхотно – от слушане на популярни еротични аудио записи, до тестване на нов вибратор. При всички случаи, обаче не забравяйте да отбележите този момент в календара си като „зает”.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply