Кутре

Вижте как трите части на кутрето Ви издават всичко за характера Ви!

Има много хора, които вярват, че нашето бъдеще е написано върху дланите на ръцете ни и оттам нататък, има толкова много методи за разгадаване на бъдещето. Много експерти могат да разчитат изражението на лицето ви и да ви кажат, какъв е вашия характер. Изненадващо нашия малък пръст може да ни каже много.

Ето как се прави!
#1 Първата част от вашия малък пръст

Според този метод, ако първата част (горната страна) на вашия малък пръст е по-дълга, отколкото на другите части на пръста тогава това означава, че сте привлекателна личност. Вие имате добри умения за наблюдение и имате добри познания за езиците. Лесно привличате хората към вас.

%image_alt%

#2 Втората част на вашия малък пръст

Тези хора,на които  втората част от тяхното малко пръстче е  по-дълга от другите две части, са много грижовни хора, състрадателни и обичащи да помагат на другите.

%image_alt%#3 Третата част вашия малък пръст

Ако третата част на кутрето ви е по-малка  в сравнение с другите части, то това означава, че вие сте човек с топло сърце. Вие сте готови да помогнете на другите в лоши ситуации и като цяло  сте много честен. Смятате, че другите хора също трябва да бъдат честни. Друг аспект на личността ви е, че сте представител на обществото и имате завидни  умения за комуникация!

%image_alt%

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply