Апокалипсис

Вижте ТОП 10 на местата, където трябва да се скриете при Апокалипсис!

Ново видео във Vbox7.com показва 10 места, където ще е най-безопасно да се скрием, когато настъпи краят на света.

А ето кои са те:

Бункерът Грийнбриър, Западна Вирджиния

Ако ще живеете в бункер, няма по-добър вариант от Грийнбриър, който отговаря на четиризвезден хотел. През петдесетте години на миналия век той е бил създаден като скривалище за членовете на Конгреса, но никога не е бил използван, въпреки че регулярно е зареждан с прясна храна, с която обитателите му би трябвало да издържат 30 години напред.

Бункерът Кенеди, Флорида

Никое друго име не навява толкова асоциации за привилегии и богатство от това на „Кенеди“, така че и бункерът не прави изключение. Той е оборудван не само с най-необходимото за оцеляване, но и с всякакви други глезотии. Докато чака края на света, той функционира като музей.

Скривалището Нюенар – Арвайлер

Предвидено да пази членове на федералното правителство, скривалището Нюенар – Арвайлер в Германия е било изоставено през 1997 г. заради огромните разходи по поддържката му. Въпреки това то си остава много сигурно място. Разположено е под лозови масиви със същото име.

Ракетният силоз в Андирондак

Може да не изглежда кой знае колко добре отвън, но силозът в Андирондак дава доста сериозни противобомбени гаранции, ако си вътре. Самолетната писта, с която разполага, пък ви гарантира, че можете да стигнете до него максимално бързо, когато краят настъпи.

Противобомбеното убежище Атлас

Отвън то прилича на провинциално имение с беседка и люлки, на които можете да се люлеете, до момента, в който усетите, че става напечено. Вътре обаче е едно от най-сигурните места на планетата, а също така е и достатъчно луксозно.

Диксие Ченг, подземният град под Пекин

Какво е по-доброто от един подземен бункер? Цял подземен град! Разположен под центъра на Пекин, Диксие Ченг представлява гигантска мрежа от подземни тунели, които някога са били част от столичната отбранителна система. Той е бил закрит за реновация в продължение на няколко години, което по всяка вероятност означава, че ще е чисто нов и лъскав за деня на Армагедона.

Бърлогата на Уикилийкс в Белите планини край Стокхолм

Ако не ви притеснява гледката на обемисти сървъри, то това е точното място за вас. Прилича малко на централата на доктор Злобюл от филма, намира се вътре в планината и пази хиляди тайни. Звучи уютно!

Подводният „Хилтън“ на Малдивите

Докато светът отвън се руши, защо да не отидете да спите с рибите, буквално. Тази стая в курорта може да бъде идеалната спалня за желаещите да избягат или отложат края.

Убежището Чарли Хъл в Монтана

То е било построено от няколко фамилии, пренадлежащи към църквата на пророчицата Елизабет Клеър. Последователите ѝ вярвали, че светът ще се саморазруши през 1990 г. Членовете на въпросните фамилии прекарали вътре няколко години, след което разочаровани се разотишли. До ден днешен обаче въпросният Чарли Хъл и няколко най-ревностни сподвижници продължават да живеят вътре и очакват края на света.

Хотел „Без звезди“ в Швейцария

Разположен във вътрешността на изоставено противобомбено скривалище, този хотел дава целия бетонен комфорт, който можете да очаквате, при положение, че се гордее, че няма звезди.

Източник: Vesti.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар