Лекарство за рак

Възможно ли е? Това растение убива рака само за 1 минута!

Учените откриха високо ефективен антираков агент. И то по чиста случайност! Междувременно, новото чудно лекарство също е успешно тествано върху пациенти, болни от рак.

Това са плодовете, които в момента са на първа страница на научните издания.

Те растат само в северната част на Австралия и името им е “fontainea picrosperma” .

Изследователски екип забелязал случайно при наблюдения, че животните се хранят с плодовете с пристрастие, но изплюват семената веднага. Това събужда любопитството им и те решават да ги изследват.

Учените бързо установяват, че тези плодове имат  много специални способности и ефекти. Особено в контекста на изследването на раковите заболявания, са направени много изненадващи резултати:

Това куче е с тежка гангрена и на него се инжектира лекарството. Резултатът е поразителен: след 15 дни не остава почти нищо на язвата! Въпреки това, повечето от учените се учудват  с каква скорост, екстрактът от тези плодове убива туморите. Видимите промени настъпват дори след пет минути. Обикновено, при лечение на тумор, се наблюдава успех само след няколко седмици.

Вече е обявена готовност, новото лекарство да се тества върху хора.

Мартина Tосо имала меланом на кожата, който след приема на EBC 46 (медицинското наименование на лекарството) се е стопил. Оттогава тя е диогностицирана, като успешно излекувана от рак и болеста при нея вече е изчезнала.

На този етап лекарството е изпробвано само при пациент с меланом. Все пак, ефективността на ECB-46 се ограничава дотолкова, че препаратът действа, когато все още не са се образували  метастази и ракът все още не се е разпространил. Освен това, отглеждането на растението и производството на препарата трябва да бъде оптимизирано и усъвършенствано. Пред прилагането на по-голям мащаб, не съществуват никакви пречки засега.

Накрая, изглежда че ефективно средство за защита от рак се е намерило. Въпреки, че ракът е много разнообразен и разбира се, средството не може да помогне при всички случаи, милиони хора получават шанс за възстановяване. Колко хубаво би било, ако страдащи деца могат да получат шанс за нормален живот …

Моля СПОДЕЛЕТЕ ако познавате някой, болен от рак!

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply