Парис Джексън

Дъщерята на Майкъл Джексън с шокираща изповед за живота и смъртта на баща си!

Дъщерята на краля на попа Майкъл Джексън, в своето ново интервю говори за смъртта на баща си, но и за лична борба с депресията, наркотиците и многобройните опити за самоубийство.

Парис Джексън в шокиращо интервю за „Rolling Stone“ разказала, че е уверена, че нейният баща Майкъл Джексън е бил убит.

„Знаехме, че има някои хора, които искат той да изчезне и веднъж той ми каза – ще ме убият един ден „, разказала 18 – годишната Парис, която бе само на 11 години, когато баща й почина от инфаркт, предизвикан от смъртоносна комбинация на лекарства.


Личният лекар на Майкъл – Конрад Мъри, по-късно получи четири години затвор заради неговата смърт.

Парис обвинява Мъри за смъртта на баща си, но вярва, че се е случило нещо по-лошо и иска справедливост.

„Определено искам справедливост, но това е партия шах. И аз се опитвам да играя по правилния начин. И това е всичко, което за момента мога да кажа по тази тема „, допълва тя.


Освен за смъртта на баща си, Парис разказала и многобройните опити за самоубийство, разкривайки, че е била изнасилена като тийнейджърка. Тя казва, че „много по-възрастен и непознат“ сексуално я насилил, когато била на 14 години. Поради това станала депресирана и зависима от наркотици. Няколко пъти се е опитала да отнеме живота си и криела от останалата част от семейството.

„Всичко мразех в себе си, нямах самочувствие, мислех, че нищо не мога да направя както трябва, че моя живот нищо не струва“, разказала Парис.


Въпреки че е взимала лекарства срещу депресия, тя казва, че днес вече не взима. След като се е опитала да се самоубие последния път, отишла в терапевтична школа в Юта и там се е превърнала в, както казва тя, „съвсем различна личност“.

И въпреки че наследява богатството на баща си, Парис казва, че сама иска да печели пари. В момента се занимава с моделство и актьорско майсторство.

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply