млада кожа

Тайната на младата кожа вече е разкрита! Крие се в ТЕЗИ съставки!

Най-важната тайна на идеалната кожа е да се грижим за нея правилно.
Някой ще каже, че постоянните грижи за кожата излизат скъпо. Тя включва посещения на козметици, скъпи кремове и много други разходи. Въпреки това, истинските красавици знаят трикове, благодарение на които кожата изглежда страхотно. Това не изисква нищо повече от натурални компоненти.

Днес в тази статия ние ще ви представим едно от тези средства за защита, които могат да направят кожата ви перфектна и това ще ви струва нищо!

1. Кафе и лед

Наистина, много са се опитвали кафе фрапе. Това е уникално питие, което да утоли жаждата ви през летния сезон. Но това, което ние препоръчваме тук, не е за да го пиете, а за прилагане външно на кожата ви.

Подгответе силно кафе без захар. Разпределете течността във формите за лед. Всяка сутрин търкайте кожата на лицето с кубче лед от кафе. Това е идеалното освежаващо средство за кожата и предотвратява появата на бръчки.

2. Скраб от кафе

След пиенето на кафе, не изхвърляйте утайката. Нанесете върху почистена кожа на лицето с няколко масажни движения. Оставете да престои 15 минути и след това измийте лицето си с вода. Този естествен ексфолиант има поразителен ефект, подобрява кръвоснабдяването и премахва мъртвата кожа. И не струва нищо!

3. Душ гел

Смесете няколко лъжици душ гел с 1 чаена лъжичка морска сол и утайка от кафе. Добавете 2-3 капки от любимото си етерично масло. Използвайте този душ гел на всеки два дни, като го редувате с ежедневния си душ гел. Освен перфектното почистване на тялото ви, така приготвен е и ефективна защита срещу целулита.

Започнете деня си с чаша кафе! И не забравяйте да запазите утайката, защото тя е естествен и евтин продукт с ценни качества за кожата. Скоро ще забележите положителен резултат, гарантира от zajenata.bg.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply