поза спане

Позата в която спите издава всичко за характера ви – вижте подробности!

Спалнята говори. Позите в които спите нощем, казват много за истинските ви отношения

Катерачът

И двамата партньори спят на противоположните страни на леглото, най-често с лице към стената.

Най-малко един от тях е точно на ръба на леглото с най-малко една част от тялото, увиснала над пода. Ако това се случва само от време на време, то просто показва необходимостта от добър нощен сън. От друга страна, ако това е постоянна позиция, определено има нещо не съвсем наред с връзката. Време е за откровен разговор!

Ръка   (лявата страна на изображението)

Тя е възможна в най-различни форми, но винаги без контакт на телата. Хората, които стоят по този начин в леглото, им трябва пространство и свобода. Техните партньори, обаче, предпочитат да се гушкат. Но както се казва, противоположностите се привличат.

Покривът

И двамата партньори лежат на гърба си, докато тя се гушка в подмишницата му. Най-често това се случва само когато заспива. Това е ясен знак за мъжко господство и женска преданост.

Разговор от възглавници

И двамата партньори лежат лице в лице, но без никакъв реален контакт на тялото. Това често се случва в ранните етапи на една връзка! Тези двойки имат много какво да си кажат, един срещу друг и искат да гледат в очите на другия.

Холивуд

Това е начина, по който филмовите звезди спят! Той лежи по гръб, а тя е сгушена в него като мъркащо коте. Главата й е на гърдите му, а краката им са преплетени. Наистина се отнася само за „фаза меден месец“ на връзката, защото да се спи в тази поза е доста неудобно и не е дългосрочна опция.

Възелът на любовта

И двамата партньори лежат обърнати един към друг, докато краката им образуват  моряшки възел в продължение на най-малко 10 минути. След като и двамата партньори са достигнали дълбок сън, възелът има тенденция да се разбива. Тази позиция показва връзката между равни и латентно еротично напрежение.

Класически лъжички   (жената от вътрешната страна)

В тази позиция, тя може да му позволи да се увие около нея с нуждата си за гушкане напълно изпълнена. От друга страна, той може да покаже защитническите си инстинкти, като я поддържа топло и уютно.

Обратни лъжички  (с мъжът отвътре)

Тук той може да покаже по-нежната си страна и да се остави да бъде защитен и обгрижван. Тя приема размяна на ролите, без въпроси и показва, че тя е една модерна жена.

Гръб към гръб

Класическият позиция за заспиване, когато една двойка все още се радва на контакт и близост, но оценява също така и собственото пространство. Това е идеалният компромис: удобство и уют в същото време!

Свободата на влюбените

Тази позиция е много прилича на Катерачът, но достатъчно близо, така че и двамата партньори са все още в рамките на ръка разстояние. Тези партньори се нуждаят от широка спалня, за да се осигури добър нощен сън и по всяка вероятност те ще живеят дълъг и щастлив живот заедно. Това е както аз спя, между другото. Ами ти?

Източник: bgvest.info

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply