мъжки облекла

Мъжки облекла, пазете се, защото ние жените идваме!

Става дума за „Kickstarting” тенденцията или иначе казано тази есен/зима ще бъде на мода да се носят подчертано мъжки модели, кройки и дизайни, вдъхновени от мъжката мода.

Този пост цели да отговори на въпроса защо има толкова много хора, обзети от мания по тази тенденция. Една от очевидните причини е, защото тези дрехи са толкова достъпни. Буквално! Защото всичко, което е нужно е наистина близо до нас. Можем да вземем, например, от момче, приятел или роднина, чийто гардероб може да бъде нападат, без да бъдем твърде притеснявани от неговите тиради. Тази тенденция няма конкуренция, защото с толкова лекота можете да експериментирате с нещо, което се е превърнало в тенденция.

И така, ето нашите съвети:

1. Винаги поддържайте вашия аутфит балансиран. Не се обличайте с момчешки дрехи от глава до пети. Вместо това, вземете един елемент (или може би два), предварително набелязани мъжки дрехи и ги използвайте за фокусна точка на вашето облекло.

2. Добавете изнежени детайли, за да се запази външния вид женствен, а не твърде груб. Такива елементи могат да бъдат колани, аксесоари, ярки цветове, обувки със заострени моцунки и тънки токчета – всички те са неразделна част от елементите на тази тенденция. Не забравяйте, че външния вид е добре да изразява визия, вдъхновена от мъжките облекла, а не да представлява типичното мъжко облекло.

3. Персонализирайте. Не действайте по конвенционалния начин. Заложете на убийствено тънки и високи токчета с чифт вталени момчешки панталони и риза, носени с папийонка. Носете смокинг сако и отдолу облечете рокля. Нека вашите идеи ви карат да се откроявате, като че сте някой, който наистина знае как тази модна тенденцията работи добре.

4. Направете микс и мач с цветовете. Само, защото започвате да се обличате по начин, вдъхновен от модата за мъже, не означава, че трябва да ограничите вашата цветова палитрадо черни, кафяви и сиви облекла. По дяволите, дори момчетата експериментират в наши дни.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply