img

Как трябва да обичаме всяка една зодия

/
/
/
loading...

Как трябва да се обича всяка зодия, за да е щастлива. Едни търсят страстта, други спокойствието, а трети от всичко по малко.

Ето как се обича всяка зодия:

Овен – търпеливо и без никакви упреци. Овните се обичат за цял живот, защото най-много пъти са били наранявани от внезапно изчезващата любов. Те имат нужда от разбирателство и ПОДКРЕПА. Нямат ли я, никога няма да са твои.

Телец – мноооого търпеливо. Телците никак не обичат припряните работи и само да пристъпиш към тях, се отдръпват с три крачки назад. Те се обичат с много разбиране, защото чувствата им са много крехки и колебливи. Всичко може да ги обърка.

Близнаци – страстно! Близнаците обичат страстните връзки, които те оставят без дъх. Обичат се на един дъх и не понасят скуката. Ако искаш да задържиш до себе си представител на тази зодия, трябва да си много изобретателен и ненаситен… в леглото, съобщава „Актуално.ком“.

Рак – с отношение и безкрайна доброта. Както се отнасят с теб, така и ще искат същото в замяна. Понякога Раците се затварят в себе си без причина и трябва да проявиш разбиране към тези техни настроение. Раците се обичат без много въпроси и с много топлина.

Лъв – с внимание към дейталите. Лъвовете умеят да виждат малките неща в живота и много ценят малките жестове. Романтиката също е важна за тях и никога не бива да спирате да ги изненадвате, за да задържите вниманието им, както и любовта им.

Дева – като за последно. Девите се обичат така, сякаш идва края на света. Трябва да им повтаряте колко са значими за вас. От време-на време ще ви измислят драми, без които не могат, защото имат нужда от тръпка и разнообразие. Девите се обичат… трудно, но си струва всичко накрая.

Везни – спокойно и без дребнавости. Везните не понасят онези връзки, в които двойката се кара за щяло и нещяло. Не обичат глупавите битови спорове и това може да накара любовта им да изчезне. Везните се обичат с цялата душа и без никакви упреци.

Скорпион – от разстояние. Те не обичат задушаващата романтика, не правят романтични изненади, но са изключително верни. Имат нужда от здрава и сигурна връзка, а не драми на всеки час, раздели и събирания отново. Скорпионите се обичат ЗРЯЛО.

Стрелец – романтично. Обожават романтика, романтичните изненади и нежния подход. Очакват половинка, която ще им сваля звезди и ще прави и невъзможното за тях. Стрелците се обичат с много усилия, но накрая всичко си заслужава, защото обичат силно в замяна.

Козирог – с много търпение, така се обичат Козирозите. Те са инатливи, самостоятелни и държат да става тяхното. Човекът до тях трябва да бъде много търпелив и остръпчив. Това е ключът към вечната им любов. Козирозите се обичат изключително внимателно…

Водолей – всеотдайно и за цял живот. Водолеите не приемат краткотрайните връзки, не търсят забавление, а онази вечна любов, която ще издържи на всичко. Водолеите се обичат силно, истински и без условности. Те са лесни за обичане, просто им даваш цялото си сърце.

Риби – с много топлина. Рибите обичат семейството си и дават всичко за него. Те се обичат с много топлина, разбиране, спокойствие и уют. Тяхната любов в замяна е много всеотдайна и остава за цял живот, ако човекът до тях не се промени от първия до последния ден.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: