Праисторически вибратор

Ти да видиш: Откриха древна се*с играчка на над 3000 години

Животът във времето на древнокитайската династия Хан, управлявала от 206 г. пр.н.е. до 220 година пр.н.е, както потвърждава археологическа находка (обхванала периода от 1995 до 2011 година), е бил всичко друго, но не и скучен.

Нещо повече, китайският народ вероятно е бил наясно от предимствата, които доброто сексуално здраве би могло да предостави, сподели framar.bg.

Древна се*с играчкаИменно за „инструментите“, способстващи за гореспоменатото добро сексуално здраве ще стане дума в следващите редове на този материал.

И така, откритията, направени в поредица от археологически разкопки в периода между 1995 и 2011 година в околностите на китайската провинция Дзянсу (в района на днешен Шанхай) определено са направили впечатление на учените.

Стари гробнициТе ентусиазирано се заели с изследването на 3000-годишните гробници на заможни аристократи, хора от елита и кралски особи.

Сред откритите предмети на изкуството, керамика, писоари, гъби за баня, в една от гробниците били намерени добре запазени бронзови вибратори. В съседна гробница на мъж била открита анална тапа, изработена от нефрит. Изследователите били наясно, че нефритът в Древен Китай бил изключително желан материал, годен за изработването дори на „онзи” тип играчки, тъй като древните китайци считали, че красотата и чистотата на естествения материал е в състояние да предотврати духовното и телесното разложение.

Вероятно по този причина минералът е бил използван и за направата на специално „облекло“ за свръхбогатия покойник (притежаващ нефритената тапа), създадено от стотици плочици, съшити със златни нишки. Нефритената анална тапа пък се използвала, за да стане невъзможна: „загубата на жизнената енергия Чи” от тялото.

Извън сферата на смъртта, хората, почиващи в гробницата, в която са открити бронзовите фалоси, били доста далеч от разбиранията на своя „задръстен“ сънародник в нефритен костюм, които се радвал на своята енергия Чи.

Откритите сред разкопките кухи бронзови артефакти с фалическа форма можели да се носят и от мъже (страдащи от еректилна дисфункция), и от жени по време на секс. В гробницата са намерени и съдове за вино, а това вероятно е още един показател за снизходителното отношение на древните китайци спрямо методите, с които тази изключително духовна нация си осигурявала добро сексуално здраве и удоволствие.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply