яхта за милардери

Уникален лукс: Вижте как изглежда яхтата, която само отбрани милионери могат да си позволят (снимки)

Английската компания Quintessentially строи суперяхтата Quintessentially One, която струва до момента 250 млн. лири.

Корабът, който ще акостира в луксозни места по целия свят, е построен така, че  да бъде домакин на бляскави събития и да функционира като петзвезден хотел, съобщава „Дейли мейл“.

Яхтата ще е дълга 722 фута. В нея ще има спа-център, бар, библиотека, плажен клуб и магазини за членовете на Quintessentially. Огромната яхта ще отплава през 2019 г.

Яхтата е плод въображението на частния клуб Quintessentially и норвежката корабната компания Kloster.

Членове на елитния клуб ще имат достъп до всякакви луксозни събития. Предвижда се след отплаването си корабът да посети някои от най-популярните места за развлечения по света, включително ралито в Монако, фестивала в Кан и карнавала в Рио.

Разбира се, достъп до това пътуване ще имат само отбрани членове, всички до един – милиардери.

Така яхтата ще се превърне в най-големият, плаващ частен клуб в света.

На кораба има изграден цял плаж със зашеметяващ басейн, впечатляващи гледки и удобни места за сядане. Гостите ще могат да релаксират, докато пътуват към следващата си мечтана дестинация.

Впечатляващият кораб има 12 триплекс апартамента, които вече са пуснати в продажба, разположени на най-добрите палуби, както и бутиков хотел.

Гостите на кораба могат да пазаруват в огромния център Емпориум, но за тези, които предпочитат да са инкогнито, Quintessentially One предлага услуга, в която гостите могат да получат стоките си,  директно изпратени до апартаментите им.

Потопете се в част от лукса, с който ще се глезят милиардерите:

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply