любовен хороскоп

Алена направи големият ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП на март – вижте какво ще ви се случи!

Астрологът Светлана Тилкова – Алена изготви специален любовен хороскоп за март. Вижте какво ви очаква през следващия месец, според прогнозата във „Флагман“:

ОВЕН

Несемейните, които имат партньори, но още се колебаят дали са подходящите, да не проявяват ината си. Самотните ще срещнат впечатляваща личност, която ще грабне сърцето им. Не сключвайте брак по сметка, ще страдате. Дните, в които може да сключите брак, са 17, 24, 31 март – /петък – ден на Венера/, или 19 и 26 март – /неделя – ден на Слънцето/.

ТЕЛЕЦ

Ако не сте семейни звездите може и да ви подлъжат да се влюбите до полуда, но уви, в неподходящ партньор. Заради бликащата емоция жените да са внимателни и да не допускат интимни контакти, за да избегнат нежелана бременност. Месецът не е добър за създаване на семейство, а компромисните дати са 10 и 24 март – /петък – ден на Венера/ или 12 и 19 март – /неделя – ден на Слънцето/.

БЛИЗНАЦИ

Несемейните имат възможност да срещнат подходящ партньор и да обявят годежа си, ако са сигурни че чувствата им са споделени.  Месецът позволява да прецените дали да съхраните съществуваща отдавна връзкаи или да я прекратите. Подходящи за създаване на семейство са 10 и 31 март – /петък – ден на Венера/ и 5 и 26 март – /неделя, ден на Слънцето/.

РАК

Несемейните ще срещнат неочаквано привлекателни хора, сред които може да е и голямата дълго чакана любов. Тези, които имат партньор, могат да сключат брак, но нека си помислят, ако причината е да не са самотни,  дали подписът ще е гаранция за семейно щастие. Датите, които са подходящи за създаване на семейство са  10 и 31 март – /петък – ден на Венера/ или 5 и 12 март – /неделя – ден на Слънцето/.

ЛЪВ

Несемейните да очакват среща с любовта на своя живот, но да не бързат с решението за сериозно обвързване. Ако имате намерение да създавате семейство и сте уверени в чувствата си, може да го сторите на 3 и 31 март (петък – ден на Венера) и на 12 март  (неделя – ден на Слънцето)

ДЕВА

Несемейните неочаквано ще се влюбят, ще са уверени в бъдещото щастие, което може да се окаже измамно. Прибързаността е забранена, ако са решили да задълбочат отношенията си, защото трудният брак ще доведе до бърза раздяла. Ако имате намерение да създавате семейство, компромисно  може да го сторите на 24 и 31 март – /петък – ден на Венера/ или на 12 и 26 март – /неделя – ден на Слънцето/.

ВЕЗНИ

Несемейните ще срещнат подходящ партньор по впеме на пътуване, може и в чужбина, но ги съветвам да не правят крачката към годеж и сключване на брак ако изпитват съмнения в чувствата си, за да не се окажат впримчени в отношения, подвластни и на неподходяща връзка и трудна раздяла. Тези от вас, които имат намерение да създават семейство да изберат 10 и 17 март – /петък – ден на Венера/ или 5 и 19 март – /неделя – ден на Слънцето/.

СКОРПИОН

Несемейните ако имат вече партньори, могат да създадат семейство, но да не са прибързани и да не дават обещания за годеж и брак, ако познанството им е от броени дни или дори месеци. В желанието си да не са самотни не бива да допускат грешката да се задомят с партньор, от когото бързо ще се разочароват. Добрите дати за сключване на брак са 24 и 31 март – /петък – ден на Венера/ и 9 март – /неделя – ден на Слънцето/.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните, които нямат сериозна връзка, да търсят духовно близка половинка, за да не страдат разочаровани, особено ако искат да избягат от родителска опека. Дните, в които може да сключите брак са 17 март – /петък – ден на Венера/ или 5 и 12 март – /неделя – ден на Слънцето/.

КОЗИРОГ

Несемейните може да срещнат подходяща половинка, но не ги съветвам да правят крачката към сериозно обвързване. Опознаването е задължително преди да решат да обявят годежа си. Ако имате стабилна връзка може да сключите брак на 17 и 24 март – /петък – ден на Венера/ или на 26 март – /неделя ден на Слънцето/.

ВОДОЛЕЙ

Несемейните да търсят голямата любов и по-често са в състояние да преценяват правилно хората, които допускат до себе си. Всичките начални недоразумения са лесно решими, ако не допускат странична дори роднинска намеса. Дните, в които може да сключите брак са 17 март – /петък – ден на Венера/ или 5 и 12 март – /неделя – ден на Слънцето/.

РИБИ

Несемейните да не търсят връзка за брак по сметка, защото не само няма да са щастливи, а в един момент може да се наложи да надплащат прескъпо за получите материални облаги и да се лишат от подкрепата на своите роднини и да изпаднат в депресия. Ако имате стабилни отношения може да сключите брак на 17, 24, 31 март – /петък – ден на Венера/ или на 26  март – /неделя – ден на Слънцето/.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply