как да си върнем бившия

Ценни съвети: Как да си върнете бившия

Лесно е да скъсаш с някого, но е трудно да си го върнеш.

Има моменти, когато сме склонни да бъдем пометени от нашите емоции, само за да разберем, че накрая ще съжаляваме за това. Вземете за пример мия и след ден два вече мислите как да си го върнете.

Ако искате да го имате пак, вие трябва да помните, че по пътя към помирението никога няма да ви е лесно и трябва да минете през доста саможертви и предизвикателства успешно.

За да си върнете любимия трябва да направите следното:

Бъдете това, което той иска да бъдете

Кое ваше отношение и действие той най- много харесва? Ами, това е отговорът. Правете неща, за които знаете, че той харесва да казвате и правите. Той ще хареса вашият кураж за това, че не сте емоционално съсипана и това да ви кара да правите отчаяни неща само, за да си го върнете.

Научете си урока първо

Запомнете, че винаги има два пътя. Една връзка, но двама души. Колкото и да се обичат те са личности – единият обича да излиза с приятели, другият да си стои в къщи и така. Няма как, няма два еднакви характера и идентични вкусове. Затова от векове се говори за компромиси в една връзка. Не можеш да забраняваш на някого да прави това, което му харесва. Всъщност само да се опитате и той си е отишъл, защото никой не обича да му поставят ултиматуми.

Затова първо трябва да си научите вашият урок, за това къде бъркате и как да не се случва отново и чак тогава да мислите как да си го върнете.

Използвайте хубавите ви моменти заедно като оръжие

Това ще го накара да се замисли колко всъщност това му липса и да изпита желанието отново да е с вас. Понякога това е първата крачка към това да опитате отново.

Говорете с него

Говорете с него за раздялата ви и колко съжалявате за това. Кажете му, че сега след като сте разделени сте осъзнали колко много имате нужда от него, за да сте щастливи, че ви липсва страшно много и го обичате.

Просто бъдете честни и искрени с него, това е. Мъжете също жадуват за честност и чувство на необходимост, затова ще го оценят, ако не друго.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply