моден хороскоп

Моден хороскоп за лятото – вижте какво трябва да носите!

Овен
Обожавате да сте в светлината на прожекторите и намирате за удачен всеки удобен случай да покажете най-новите попълнения в гардероба си. Това лято показвайте повече голи рамене и обувайте по-често обувки на токчета. Това ще открои вашата индивидуалност!
Телец
Вие сте надеждни с топло сърце и душа. Страстна натура, която обича шикозните тоалети. Мини рокля в стил 60-те години ще е перфектното попълнение в гардероба Ви това лято. Пастелните цветове са за предпочитане.
Близнаци
За младежите на зодиака се препоръчва да подчертават очите си с очна линия в стил Клеопатра. Дългите обици също ще ви направят още по-привлекателни.
Рак
Като воден знак ще е трудно да избягате от водата през лятото. Изберете цял нарязан бански за плажа и багрите на розовото злато за изявите си през деня и вечерта. Комбинирайте с очила с кръгла форма.
Лъв
Смели и ентусиазирани, изберете фънки бродерии за дрехите си това лято. Подчертайте погледа си с очна линия и не забравяйте да слагате бижута и аксесоари.
Дева
Бронзовият блясък се препоръчва за този сезон за скромните работливи и практични деви. Заложете на спортно-елегантният стил и маратонките. Големи токи и катарами също ще ви стоят добре.
Везни
За този летен сезон заложете на пристегнати корсети. Подчертавайте устните си и не забравяйте да слагате парфюм.
Скорпион
Известни сте като най-съблазнителната зодия! Страстни и емоционални заложете на рокля тип ”прегърни ме”. Слагайте бижута на врата и подчертавайте устните си.
Стрелец
Оптимисти, весели и свободолюбиви – диско пайетите са най-доброто модно решение за това лято, съчетани с изрязани сандали.
Козирог
Амбициозни и практични това лято ще сте обсебени от пастелените цветове и изрязаните дрехи. Не прекалявайте със силния грим.
Водолей
Непрекъснато се стремите да изпъквате в тълпата. Заложете на екстравагантни обици, висящи до рамената и маникюр в ретро стил.
Риби
Най-състрадателния зодиакален знак! Това лято заложете на шикозен маникюр и екстравагантни къси панталони. Съчетайте със семпли бижута.
Източник: Kanal3.bg
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply