момче тайна

Тя се влюби в мускулесто момче, но никога не е очаквала, че той крие подобна тайна…

Никога не бих могла сама да отгатна тайната му, но когато ми каза това не ме притесни.

Бях изненадана, но аз го обичам заради това, което е сега и го виждам като мъж, казва Шарлот. Когато 20-годишната Шарлот Ури от Лондон се влюбила в мускулесто момче на име Киран Молони (23), не можела даже да предположи, че той всъщност е роден като Кийра, т.е. момиче. Когато гаджето й и признало, тя първо била шокирана.

Сега обаче остават заедно и планират да създадат семейство.

Киран признава, че му е било много трудно да й признае истината, защото по-рано е имал неприятни преживявания.

„Когато се запознах с Шарлот, тя ме зарадва с красотата си, но се страхувах от нейната реакция, когато разбере, че съм момиче. Преди да й разкрия тайната, трябваше да знам, че мога да й вярвам. Другите момичета се срамуваха заради това, което съм бил, но когато й признах, тя го прие. Тя е невероятна“, разказва Киран. Въпреки че той все още не е направил операция за смяна на пола, двойката твърди, че това не ги притеснява.

И въпреки това, имат здравословен сексуален живот.

„Сега сме в етап, когато се чувстваме достатъчно открито да можем да правим всичко, което ни е хубаво, а това е същността на секса“, обяснява това момче. Той вече седем години живее като мъж, а след като си е направил двойна мастектомия на 20 години, се чувства добре в собствената си кожа. Киран бил недоволен от своя пол от четвъртата си година. Не го интересували женски работи и плакал, когато майка му го обличала в рокля.

Когато дошъл пубертета, започнали да му растат гърди и изобщо не бил щастлив.

Ревнувах от момчетата в училище, когато гласовете им ставаха по-дълбоки и когато започнаха да се бръснат, спомня си той. На 14 години е загубил девствеността си с момче, но казва, че усещането просто не било добро. Тогава сменил прическата си с къса коса и започнал да носи широки дрехи, за да скрива гърдите. На 16 години психологът му казал, че е транссексуален.

Тогава, с подкрепата на родителите започнал да пие хормони. Зарадвал се че гласът му ставал по-дълбок и започнал да получава мускули. На 17 години вече е имал брада, а със строги тренировки успял да получи истинско мъжкото тяло. Гърдите си криел със самозалепваща се лента, но на 20 години си направил мастектомия.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply