родни знаменитости

Това са родните знаменитости, които наляха най-много пари за подобрение на визията си – заслужаваше ли си?

Родните звезди пръскат милиони за корекции, узна HotArena.

Независимо дали са си красиви по природа, или в реалност имат необходимост от естетични подобрения, известни ли са – статутът им ги задължава да легнат под ножа.

Мара Отварачката

Азбучен пример за това е фолк певицата Мария, която стана пословична с операциите си. Най-несполучливата – тази на устните, й извоюва прякор Мара Джуката.

А фенове са на мнение, че преди фурията е изглеждала много по-хубава. Мара действително зорлем се обезобрази, като след гафа с устните, продължи да ги коригира, докато не станаха зверски зле. Освен на джуките, певицата има операция на бюста, скулите, а според клюките – и на дупето.

Моника Валериева

Неузнаваема е и Моника Валериева преди операциите. Наскоро читател на HotArena ни изпрати нейна снимка отпреди пластиките и моделката действително е коренно различна. Уви, фенове заключиха, че и тогава, и сега – все не е изглеждала добре. Язък за над 20 000 лева инвестиция!

Алисия

На доста операции се подлагаше във времето и певицата Алисия. Ако съпоставим нейна снимка от зората на кариерата, трудно ще я разпознаем. С овално, пухкаво лице, тънки устни, неразличима брадичка и малки гърди, пайнерката трудно хващаше окото.

С годините тя промени много несъвършенства по себе си и макар да се кълне, че корекциите са само две, всички знаят, че само ринопластиките й са толкова. Смята се, че Алисия пръска минимум по 10 бона на година за поддръжка на пластиките.

Николета

Може би най-малко разлики отпреди и сега има при Николета Лозанова. Категорично, тв водещата си има естествена красота, която след спечелването на Мис Плеймейт подобри с няколко кубика в бюста.

Светлана Василева

Същото се отнася и за Светлана Василева, която никога не е отричала корекциите си. Плеймейтката смята, че няма нищо лошо в пластиките, стига да са умерени и в рамките на естетиката

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply