Дилара Твоят мой живот

Уникална фотосесия на Дилара от „Твоят мой живот“ – никога не сте я виждали така!

„Твоят мой живот“ се сбогува не само с главната си героиня, но и с останалите „страни” от любовния триъгълник

Дилара от „Твоят мой живот“ може да е ледена кралица, но Ебру Йозкан е талантлива актриса, която умело крие чувствената си природа. Уви, третият сезон на сериала ще е прощален за феновете на героинята й.

Близо до 40-те си години актрисата най-после получи всичко, за което се бори в живота.
Ролята на Дилара я изстреля на върха, а „Твоят мой живот“ я направи популярна из цял свят. Преди това обаче се налагало да приема всяко предложение, за да оцелее в коварния шоубизнес. Ебру Йозкан е елегантна дама не само на екран.
В името на хонорара обаче е приемала оферти за снимки, в които позира…неглиже.
За нея това вече е минало, но архивите помнят колко чувствена може да бъде „Ледената кралица”. Дилара от „Твоят мой живот“ обаче „обърна” късмета й. Тя не само получи заслужена слава, но и най-после създаде семейство. Миналата година се омъжи и както изглежда – чува тиктакането на биологичния си часовник.

Феновете на сериала намериха източници от екипа, които им споделиха любопитни неща от Сезон 3 на проекта. Дилара наистина умира, никой обаче не знае защо – бременна ли е вече или й е писнало от новите линии на сценария.

Не само тя си отива от сериала обаче.

Дилара умира разкъсвана от вина и раздвоена в чувствата си – не е ясно кого от бащите на децата си обича повече. Този въпрос ще остане отворен, още повече че от сериала си тръгва Баръш Фалай. Повторната му среща с Мине Тугай не е мотив да остане и героят му също пада убит.

Нерадостна съдба има и Джандан. Коварната адвокатка в Твоят мой живот се превръща в убийца. Възмездието обаче я застига. Сина на жертвата й отмъщава.

След гибелта на трима ключови герои ясна е съдбата на Твоят мой живот в този телевизионен сезон.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply