Борислав Комсийски

Помните ли Борислав Комсийски от „ВИП Брадър“? Вижте как си живее днес (снимки)

Борислав Комсийски може да е работещо здраво момче, но и наследник на 100 милиона.

Борислав Комсийски направи впечатление още с визитката си – имал успех, защото работел здраво и бил единак в бизнеса си. Всеки си заслужавал съдбата и обичал хубавите неща от живота.

По снимките, които споделя синеокият симпатяга, се вижда добре – Борислав Комсийски, е взискателен към нещата около себе си и не търпи нищо освен най-доброто.

Той може и си позволява скъпи часовници, екзотични пътешествия, модерно обзавеждане в бяло, бял кожен салон на колата – има кой да му го поддържа…Любопитното е, че с израза „Всеки си заслужава това, което има” малко оплеска нещата.

Борислав Комсийски сигурно е здраво работещо и дисциплинирано момче, но…някой добре се е постарал винаги да разполага със солиден запас „джобни”.

Наш Боби е наследник на Христо Комсийски – шеф на една от най-големите фирми в пътното строителство – „Пътстрой”, разказват от Уикенд.

Богатият татко строи мостове и магистрали у нас през последното десетилетие. Напоследък компанията има проблеми, защото ги разследват за злоупотреби с еврофондове, но това не променя факта, че реалити звездата един ден ще наследи 100 милиона лева.

Родителите на Борислав Комсийски са разведени, но майка му далеч не е в положение да я издържа сина й. Тя е в управлението на ХЕИ в Пловдив и се ползва с изключителен авторитет в дирекция „Медицински дейности”, под чиято шапка са отделите „Организация и контрол на медицинските дейности”. Според слуховете госпожата другарува със собствениците на фармацевтичните компании у нас.

С думи прости – ако се случи чудо и младият предприемач у нас да закъса, има кой да му помогне. Борислав Комсийски далеч не прилича на развейпрах – пък и е сред малцината милионерски наследници, които не се увличат по жени „с много истории зад гърба си”. В Къщата най-големи шансове за сърцето му има – Надя. Харесвал жени като нея – красиви, интелигентни и възпитани.

Харесвал жени като нея – красиви, интелигентни и възпитани.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply