екстаз в леглото

10 правила, които трябва да спазвате за екстаз в леглото!

Сексът е сложна наука, която има своите собствени закони.

Хубавото е, че за разлика от геометрията например обучението по тази дисциплина е доста по-приятно. Тук сме синтезирали 10 правила, които би трябвало да ви гарантират наслада в леглото без странични ефекти.

1. ЩОМ НЕ ИСКАШ – НЯМА
И двамата партньори трябва да имат желание за секс, иначе няма да излезе нищо хубаво. По-скоро ще прилича на задължение или изнасилване.
Изключение: Понякога апетитът идва с яденето. Особено, ако ти замирише на чудни зелеви сърмички. Но ако сърмичките са налице, а апетитът така и не идва, няма смисъл да се тъпчеш насила.

2. ПОЧУВСТВАЙ РАЗЛИКАТА
Хубавият секс е разнообразният секс. Когато всичко се случва по едно и също време и по един и същи начин, интимните ласки се превръщат в нещо ежедневно и безинтересно като миенето на ръцете.
Изключение: Ако миете ръцете си веднъж-два пъти на годината, нищо чудно да получите известно удоволствие от този процес.

3. ГОВОРИ
Сексът трябва да се обсъжда. В тази тема няма нищо срамно. Не е чак толкова страшно да произнесете онези думички и той/тя най-сетне разбере какво ви харесва в леглото. Не отказвайте обаче да изпълните и желанията, и фантазиите на партньора си.
Изключение: Ако иска примерно да правите секс на жълтите павета посред бял ден. Не за друго, ами се води нарушение на обществения ред и може да ви глобят.

4. НЕ ПЛЮСКАЙ
е бързайте със секса след обилно ядене. Първо, с пълен корем е трудно да се движите. Второ, ситият мъж предпочита да подремне, вместо да прави секс. Факт.
Изключение: Ако не просто поглъщате лакомо порцията си, а нежно се храните един друг като например в „Девет седмици и половина”. Вечерята бързо ще се трансформира в любовна игра и няма да ви остане време да се наплюскате юнашки.

5. ТРЕЗВ РАЗСЪДЪК
По сексуални показатели мъртвопияната жена лекичко отстъпва на надуваемата кукла. Съответно получава горе-долу толкова удоволствия. Що се отнася до пияния мъж… За него правенето на любов прилича на опит да върне в тубичката изстисканата паста за зъби.
Изключение: Мъртвопиян и леко подпийнал са две съвсем различни неща. Вторият например няма проблеми с пастата за зъби.

6. ПАРАДОКСАЛНО, НО ФАКТ
Не бъдете егоист. Партньорът ви също иска да получи удоволствие. Но и не забравяйте, че смисълът на секса не е в това да изпълнявате безропотно желанията му. Тоест бъдете егоист. Парадоксално.
Изключение: Ако правите секс с неодушевен предмет: гумена кукла, мъртвопиян човек.

7. БЕЗ ГЛУПОСТИ
По време на секс не си мислете как изглеждате отстрани. Дали сте грациозна при еди-коя си поза, дали осветлението не пада твърде косо, като не подчертава прекрасните ви сини очи и т.н. Партньорът ви отдавна ви е разгледал подробно и е преценил, че сте о`кей.
Изключение: Ако се снимате в порнофилм. Но пък тогава режисьорът ще има грижата.

8. РАЗШИРИ КРЪГОЗОРА
Не забравяйте, че женското тяло се състои и от други части, освен онази най-важната, там долу. При това някои от тях са почти толкова чувствителни. Не си оставяйте бели петна в географията на тялото й.
Изключение: Има причини онази част да бъде най-важната.

9. ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА
Без добри предпазни средства няма добър секс. Така няма да ви се налага да мислите за риск от нежелана бременност, а за далеч по-приятни неща. Пък и приятното прекарване под завивките няма да доведе до неприятен курс с антибиотици.
Изключение: Ако вярвате на партньора си като на швейцарска банка и ако целенасочено се стремите към създаване на поколение.

10. ОСНОВНОТО ПРАВИЛО
В секса няма никакви правила.
Изключение: Няма!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply