араби дават пари за жени

Нова мода! Араби вадят по $160 000 за девственица от Балканите!

Арабски бизнесмени са готови да платят голяма сума пари, за да се сдобият с девствена жена от района на Балканите, се казва в разследване на телевизия N1.

Информатор, работещ за туристическа агенция съобщава, че е получил запитване от Дубай, в което се казва, че търсят девствена жена за свой клиент.

„Предпочитаме да е мюсюлманка от Босна и Херцеговина или Хърватска, да е родом и да живее в малък град или село”, гласяло запитването. Посочена била и цената- 160 000 долара, ако изискванията бъдат изпълнени.

Еталонът, който търсел арабинът бил следния- мюсюлманка, девствена, да е със светла кожа, големи очи и от малко населено място.

Според разследването, агенти на богати араби вече пътуват из региона, за да открият и заведат на боса си търсената жена.

Слухът за многото пари, които се плащат за девственица вече води и до предложения за измами. Една млада вдовица отговаряща на условията е поискала да замине за Дубай, като предварително си направи съответната операция за да отговори на изискването за девственост и ако има кой да гледа двете й деца.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply