зодия телец

10 неща, които само родените под знака ТЕЛЕЦ могат да разберат!

Храна? Не, благодаря, първо трябва да свърша куп неща…

Само една зодия има такава упоритост и постоянство да постави всичко на втори план с цел постигане на набелязаните цели. Това е Телецът.

10 неща, които само телец би разбрал

Телците са наистина специални и имат свои собствени идеи и представи.

 На другите те често им изглеждат неясни и заплетени, но Телците имат ясна представа в главата си за своите желания и нужди, и знаят точно какво правят.
1. Търсите съвет от приятели, но в крайна сметка слушате само себе си
Всички Телци знаят как да решат проблема, с който се сблъскват, но няма да предприемат нищо, докато не си поговорят с приятел за това поне 16 часа.

2. Аз да съм ревнив/а?! Абсурд!

Може би никой от околните няма да повярва колко сте ревниви и до каква степен това наистина ви влияе, но щом се приберете вкъщи и останете сами, за изблика на ревност най-добре свидетелстват счупените чинии.

3. Хората си мислят, че сте песимисти, но вие всъщност сте просто реалисти

Може би не виждате чашата като полупълна, но затова пък сте наясно, че уискито в чашата ви свършва и че ще ви трябва още! Ето в това е разликата!

4. Не разбирам защо някои хора трябва да бъдат перфекционисти

Ето един пример, който описва колко сте практични, а не сте перфекционисти: Въпреки че сте поканени на купон, който има изгледи да се превърне в пълна скука, няма да си тръгнете, а ще извлечете максимума от него.

5. Хората никога няма да разберат как може да сте толкова независими

Телците не се нуждаят от никого, функционират прекрасно сами със себе си и страхотно се забавляват. Ходенето на пустинен остров, за тях не би бил никакъв проблем, защото и там чудесно ще си прекарат, ще се забавляват и ще им е готино!

10 неща, които само телец би разбрал

6. На пръв поглед хората решават, че сте студени, но зад тази маска се крие едно прекрасно, топло и нежно същество

От всички зодиакални знаци, Телците може би изглеждат най-студени, като за нищо на света не може да се докоснете до тях. Въпреки това, само техните приятели знаят колко любов, чувства и топлина се крият в техните сърца!

7. Приятелите във всеки един момент могат да поискат услуга от вас, защото сте готови да дадете всичко, което имате, ако това е необходимо

Пари, разговор, дрехи, време … Предлагате на приятели си всичко, което имате, и те знаят, че могат да разчитат на вас за всяка дреболия.

8. Приятелите знаят, че когато ви споделят някаква тайна, тя ще остане тайна завинаги

Гадже, приятелка, семейство … който и да се опита да изкопчи някаква тайна, която са ви поверили приятелите, няма да успее. Дори и да става въпрос за най-вкусния шоколад, няма да кажете и думичка.

9. Нямате време за сантименталност… (тя изобщо не е вкусна, нали?)

Щом се намеси сантиментът, веднага се отказвате от любовта, докато не намерите човек, на когото можете да се доверите на 100%. Не е честно, но така правят Телците.

10. Когато нещо ви дойде на ум, не спирате, докато не го изпълните!

Браво, упорити Телци, благодарение на упоритостта и ината си, няма цел, която не можете да осъществите.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply