как да забогатеем

Какво трябва да прави всяка зодия ако иска да има пари – вижте!

Повечето хора си мечтаят да имат толкова пари, че да могат да правят само онова, което обичат.

Пътищата към богатството са много, но постоянно търсим магии как да го накараме да дойде по-бързо – пускаме тото, трием билетчета, залагаме. Какъв обаче е шансът ни, зависи от звездите. Но трябва и здраво да работим, казват от „Марица„.

Овен
Падат си по риска, но е добре да харчат по-малко и да залагат на сигурното. Представителите на знака е добре да стоят далеч от казината, игралните автомати и финансовите пирамиди, колкото и привлекателни да им се струват. Идеалната работа за тях е онази, която им дава свобода на действията. Ентусиазмът и творческият подход помагат на Овните да бъдат ръководители на всякакво ниво, политици, оратори, журналисти и бизнесмени.

Телец
Късметът застига онези Телци, които проявяват инициатива и не се поддават на творчески застой. За да забогатеят бързо, тези факири е добре да обърнат повече внимание на развитието си и да не зациклят в една дейност. Отговорността и умението им да взимат решения им помагат да направят добра кариера в бизнеса и производството, а също в професии като животновъд, фермер или инженер.

Близнаци
За да постигнат успех в паричните си дела, Близнаците трябва да се потрудят упорито. Всяко забавяне да го направят ще отсрочи момента на финансовото им щастие. Успех им носят само работи, доведени до край. Хората от знака намират призванието си в сферите, където общуват на воля. Те са забележителни оратори, политици, бизнесмени, репортери.

Рак
Имат всички шансове да забогатеят в хранително-вкусовата сфера. Може да се занимават с кафенета, ресторанти или с производство. Имат обаче и алтернатива – политика или управленска дейност. Раците притежават силно развита интуиция, затова е добре да се доверят на зова на сърцето.

Лъв
Парите ще дойдат при него едва когато се откаже от егоизма си и престане да използва хората. Силата на Лъва е в старанието, подкрепено с интуиция. Само честността обаче може да му помогне да забогатее и да се сдобие с финансова свобода. Намира себе си в професии, свързани с консултантска и преподавателска дейност.

Дева
На първо място трябва да се научат да почиват. Злоупотребяват ли с работа и пренебрегват ли отдиха, финансовите успехи ще се отдалечат. Самоотверженият труд и бързото забогатяване са два различни пътя. Девите имат всички шансове да измислят нещо индивидуално и да го превърнат в активен източник на доходи. Правят добра кариера в банковата сфера и са първи помощници на ръководителите.

Везни
На хората от тази зодия не им е лесно да се справят сами с финансовата част. Нужен им е партньор, добър приятели или половинка, които да направляват мислите им в правилното русло. Ако хората, с които са заобиколени, ги гнетят и отнемат вярата им, Везните трябва сериозно да се замислят. Умеят да се концентрират и да постигат успехи в банковото или издателското дело, а също и в политиката.

Скорпион
Основното правило за Скорпиона е да се довери на интуицията си. Освен това му е нужно да излиза повече от рамките на родния си край. Партньорството му с хора от други градове и дори страни ще му помогне значително да повиши доходите си. Талантите си може да реализира във всяка област, свързана с изследователската дейност. Вероятно ще стане гениален учен, журналист, психолог, психиатър, писател.

Стрелец
Най-добрият начин Стрелецът да забогатее е да реализира уменията си. Той винаги се старае да постигне нещо ново, изучава чужди езици, посещава всевъзможни курсове. След това обучава другите и то доста успешно. Чувства се прекрасно в области, свързани с общуването, активната дейност и дори риска. Подхождат му професии като агент по продажби или реклама, актьор, каскадьор.

Козирог
Ключът към успеха на богатството за Козирога е умерената работа и вярата в собствените възможности. Бързият път към финансовото благоденствие си има рецепта: смелост, умерен риск, уважение към парите. Има шансове да преуспее, ако избере професията на учения, учителя, лекаря, инженера или работник в банковата сфера.

Водолей
Пътят на Водолея трябва да се насочи към информационната или компютърната област. Самостоятелната му дейност ще му донесе богатството и признанието, към които се стреми. Освен това постоянното развитие ще му се отрази положително. Кариерният ръст е възможен, ако избере амплоато на изобретателя, писателя, журналиста, специалиста по рекламите.

Риби
Необичайно умни са и могат да измислят нещо, което още не се е появявало на пазара. Успешните Риби винаги се борят с бездействието. Събират сили и се впускат напред, вместо да стоят на дивана в апатия в очакване нещата да се случат. Небивали висоти достигат в областта на изкуството. Природният им талант им позволява да се изявят и в изобразителното изкуство, и в музиката. От тях излизат и чудесни лекари.

Не забравяйте да споделите статията с вашите приятели, за да знаят и те какво да правят.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply