внимавайте като се жените

Внимавайте в картинката когато избирате жена! След 19 години брак, ТОЙ разбра истината за ЖЕНА си и завърши в ЛУДНИЦАТА!

Истината е в основата на всяка щастлива връзка или брак. Въпреки това, тя не се усмихнала на Ян от Белгия, който след 19 години открил страшна тайна, която съпругата му криела.

Ян се влюбил в красивата Моника от Индонезия и въпреки проблемите със службата за имиграция, той се жени за нея през 1993 година. Почти две десетилетия по-късно Ян разбрал, че съпругата му крие голяма тайна.

– Моника е родена като мъж. Дори сега, когато мисля за това целия треперя, заявява Ян.
– Доведе ме в Белгия, въпреки че изобщо не беше лесно. Службата за имиграция подозираше нейния произход и задълбочено изследва документите й. Не ми беше ясно, защото виждах колко привлекателна жена е, нямаше характеристики на мъж, добавил Ян.

Ян (64 г) има две деца от първи брак, така че той и Моника (48 г) решили, че не искат повече деца. Този белгиец не е бил измамен само по този начин. Всъщност неговата „съпруга“ била толкова прецизна, че симулирала, че има дори цикъл.

  • Да, правехме с*кс, но никога нищо не забелязах, оплаква се Ян.
  • Всичко започнало да се разпада, когато Моника започнала интензивно да работи и по-малко да се грижи за прикриването на нейните тайни.

– Първо го забелязаха моите деца. Моника напълно се бе изоставила. Започнаха да я виждат в нощни клубове, облечена като най-голямата проститутка – споделя Ян. Открил и няколко любовни съобщения в компютъра й, след което избухнал ожесточен скандал.

– Един приятел ми каза, че наоколо се говори, че жена ми си е сменила пола, а и синът ми го е чувал същото, добавя Ян.

Той решил да я постави на изпитание.

Казал, че знае цялата си история и че е открил истината. Тогава Моника му признала всичко.
– Потвърди, че е родена като мъж. Започна да ми говори за миналото си, но аз нищо не можах да чуя. Полудявах. Не знаех какво да направя, докато полицията не звънна на вратата, казва Ян.
Той бил задържан, а веднага след това отведен на психиатър. Той все още се лекува от последиците от шока.
Ян е поискал отмяна на брака, но процесът все още е в ход, затова му е забранено да я изгони от собствения си дом.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply