линиите на ръцете

Погледнете ръцете си и вижте какво разкриват те за вашият живот!

Може да разберете много за себе си от линиите на ръцете! Слоевете на нашите идентичности определят отношенията ни с околните.
Всяко партньорство, което преживяваме е уникално, но линиите върху дланите ни  могат да ни разкажат за бъдещ брак. Това можем да разберем, ако погледнем линията на сърцето.
Ако тя е по-високо на лявата ви ръка, в сравнение с тази на дясната, това означава, че сте стара душа и е много вероятно да привличате към себе си хора, които са по-възрастни от вас. Може да се окаже, че сте заобиколени от личности, който са с години по-големи от вас.
Вие не обичате да следвате традиционните правила, предпочитате да следвате сърцето си и да търсите любовта в различните и форми. Привличат ви хора, които се различават от вас. Вие сте директни, когато става дума за разкриване на истината в отношенията.
Когато линиите съвпадат перфектно в центъра на ръцете ви, това означава, че сте хора с чисто сърце.
Вие сте олицетворение на нежността в любовта. Вдъхвате надежда у хората. Съпричастни сте и е много вероятно партньорът ви да търси подкрепата ви в трудни моменти. В брака ще имате късмет, а избрания от вас човек ще бъде обожаван от семейството и приятелите ви.
Понякога може да страдате от внезапните промени, но винаги намирате начин как да оправите нещата.

Източник: Канал 3

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply