img

Ново 20! Първият се*с наръчник за мюсюлманки бе пуснат за продажба в интернет!

/
/
/
Първото в света пособие за правене на секс за мюсюлманки, написано от мюсюлманка, се появи в продажба в интернет, съобщава британският вестник The Guardian.

Авторката е предпочела да остане анонимен и е използвала псевдонима Ум Муладхад. В книгата от 54 страници подробно са изложени всичките инструкции – от това, как е правилно жените мюсюлманки да се целуват, до правилните сексуални пози.

Авторът на „халал секс наръчника” предполага, че жените мюсюлмани може и дори са длъжни да се наслаждават на своя полов живот.

Акцент се поставя само върху това, че мюсюлманките са длъжни да правят секс само със своите съпрузи. Критиците вече обвиниха автора в поощряване на разврата. „Една от жените каза, че това не е необходимо, че момичетата научават всичко от своите майки. Съмнявам се, че някоя майка може да говори с дъщеря си толкова подробно, колкото аз”, коментира отзивите на пособието самият автор.

Някои мюсюлмански женски организации обаче похвалиха книгата и заявиха, че тя ще предостави на жените мюсюлманки свобода и ще ги защити от правенето на оскърбителни сексуални актове. В частност, председателят на Мрежата на жените мюсюлманки на Великобритания Шайста Гохир отбеляза, че „да се говори за секс в исляма не е нещо ново, а учените от миналото са подчертавали важността на сексуалното удоволствие за жените”.

Превод и редакция: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: