Цеци Клизмата

Запознайте се с новият интернет хит – Цеци Клизмата! Надмина даже и Мис Тигрова (видео)

Интернет пространството просто полудя по нова сензация. След Мис Тигрова и Джорджано има нова фурия, която взриви цялата мрежа.

Името й е Цеци, а всички вече й викат Клизмата. Тя е решила да пусне видео как си прави клизма с кафе, без да спестява нищо. Брюнетката обяснява как си пъха апарата в дупетo, като не изпуска да направи и показно. След това започва да тръска жизнено бедра и дупе във въздуха, а после не спестява и кадрите от тоалетната на потребителите. Цеци обяснява, че прави ежедневно клизми, затова изхвърля вода.

„Пречистен е организъм ми вече и от мен излиза кафява течност“, но добавя, че останалите ще изкарват бучки. Бруталното видео мигновено взриви мрежата. Потребителите не спират да й се подиграват и да я подканват лично да им помогне с изпробването на метода й за пречистване. Ето част от коментарите им:

„А аз си мислех, че след Мис Тигрова е непосилно да ме изненада човешката простотия…“
„Е тука се смях със сълзи… таз вкара мис Тигрова и Kобилкина в малкия си джоб, добре че от време на време изкача някой гуру, че да науча как се случват работите“
„Не, не, не! Това не може да бъде истина! Ще дойде време в което ще си спомняме с носталгия и умиление за клипчетата на мис Тигрова“
„А кафето с кофеин или без? Става ли с нес или варено? А марката има ли значение? Толкова много въпроси!!!“

Това обаче оказва се, не е единственото клипче на Цеци. Брюнетката има цял канал в „Ютуб“, където може да се нагледате на чудатите й идеи, една от които е подстригване на космите под мишниците, които преди това са търкани с лимон и портокал.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply