най-грозната жена в света

Вижте тъжната история на „най-грозната жена в света“!

Трудно е да се сдържат сълзите, докато 27-годишната Лизи Веласкес получава награда за мотивацията и вдъхновението, които тя е дарила на милиони по света, бидейки самата тя жертва на тормоз заради външния й вид.

Лизи ВеласкесОсвен това тя е определяна години наред като най-грозната жена и това й е лепнато като клеймо. Американката, родена в Тексас, получи наскоро важна награда на конференция в Маями, САЩ, която събра хиляди нейни фенове, разказа Ен Би Си (NBC). Нейният случай дори е документиран във филма „Смело Сърце: Историята на Лизи Веласкес“.

Историята на най-грозната женаТя е една от само тримата души в света, за които е известно, че страдат от рядък неонатален синдром – заболяване, заради което човек няма нито грам подкожна мазнина.

Най-грозната жена снимкиРодената 1989 година Лизи, добива популярност още преди години, когато се снима в свой влог и тогава получава определението „най-грозната жена в света“. Коментарите за нея са ужасни, като дори има такива, които я съветват да се самоубие.

Лизи Веласкес снимки„И аз съм човек, и понякога имам тъжни дни“, споделя американката.

Тъжната история на Лизи ВеласкесИменно след горните коментари тя решава да намери сила в себе си и да започне да се бори. За това й помага и майка й, която разказва, че от момента, в който малката Лизи се родила, тя и мъжът й се влюбили в нея. Самата Веласкес смята, че за да успеем, трябва да използваме негативите си.

Тя разказва, че докато е била малка, родителите й трябвало да я обличат в дрехите на куклите й, тъй като била много дребна.

„Аз съм Лизи, престанете да ме зяпате и се научете на разбиране”, често се налагало да повтаря младата американка за себе си. Тя споделя още, че няма приятел и че излизането по срещи не е неин фокус.

Лизи Веласкес най-грозната женаИзточник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply