Пеньо от "Биг Брадър"

Помните ли Пеньо от „Биг Брадър“? Вижте до къде я докара днес!

Пеньо от „Биг Брадър“ не успя да постигне целите си след предаването!

Пеньо Даскалов е един от най-шокиращите образи на най-гледаното риалити шоу у нас. Той се прочу с това, че се показа като жена, заклещена в мъжко тяло. Пеньо от „Биг Брадър“ обаче не успя да направи нищо от това, което си бе поставил като цел след формата, пише chujdozemec.com

Днес феминизираният старозагорец тъне в мизерия. Няма и помен от славата, на която се радваше преди 11 години, когато участва в предаването. Парис, както караше мнозина да го наричат, от 2 години насам работи като сервитьорка в родния си град. Там сервира напитки, напук на големите амбиции, които някога имаше.

Пеньо ДаскаловПрипомняме, че Пеньо от „Биг Брадър“ имаше талант в пеенето. Той мечтаеше за велика музикална кариера, но повече от едно-две парчета не успя да запише.

После се пробва и като актьор. Завърши колеж по актьорско майсторство, но и това не му помогна да се наложи в този бранш. Запознати издават, че Пепи (друго име, с което се представяше в Къщата) днес изцяло е заприличал на жена. Той ходел на работа с изцяло женски дрехи, гримиран и с тотално женско поведение.

ПарисОще в „Биг Брадър“ се видя, че това момче има влечение към мъже.

Именно затова изпълни с удоволствие мисията със скандалния Пацо, когато се целува с него и го заблуди, че е жена. В Къщата той не спечели нито един приятел и излезе по-сам от всякога. Сега нещата не са много по-различни, тъй като повечето му познати не могат да приемат поведението му.

Вече на 32 години, Пеньо от „Биг Брадър“ е осъзнал, че славата за него отдавна е затворена книга. Затова е решил да се издържа както може. Брадърът си е сменил пола преди 3 години и вече настоява да го наричат само Парис, както е и по лична карта. Към момента обаче няма мъж до себе си.

Източник: www.goreshto.net

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар