Дирк от Германия

На къде отива света? Този немец дълго време не показвал жена си, а причината ще ви изуми (снимки)

След развода си Дирк изпаднал в тежка криза, куклата Джини обаче успяла да му върне спокойствието.

На пръв поглед 40-годишният германец Дирк, по нищо не се отличава от милионите мъже на неговите години. Той работи и получава добра заплата. Зад гърба си има един неуспешен брак, приключил с развод. Дирк има и детенце, което след развода останало да живее с майка си и което той често посещава.От известно време в живота му отново има „жена“, с която Дирк живее под един покрив.

Секс куклаВъпреки че е изключително щастлив, той не показва чувствата си и крие новата си любов от очите на приятели и близки.

Дирк от ГерманияВсъщност, има защо да го прави! Работата е там, че Дирк живее с кукла на име Джини. За необичайната двойка, случайно разбрала фотографката Сандра Хойн, която се запознала с Дирк на форум. Тя поискала разрешение да запечата живота на странната двойка и получила съгласие при условие, че самоличността на мъжа няма да бъде разкрита напълно.

Немец не показвал жена сиИменно поради тази причина лицето на германеца не се вижда на нито една снимка, а името му е измислено.

Дълго време той не показвал жена сиДирк споделя, че след развода е получил тежко психологично разстройство. Спокойствието му се върнало, едва след като Джини влязла в живота му. В нея той вижда една крехка и жена и много съжалява, че не я е открил по-рано.

Мъж живее с куклаПогледнати отстрани, Дирк и Джини изглеждат като едно съвсем нормално семейство, изключвайки това, че момичето не може да говори и да се движи.

Мъж се ожени за куклаФотографката се надява, че проектът й ще помогне на хората да преодолеят предразсъдъците си и да приемат избора на Дирк, пише Opozicia.com
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply