всичко за характера

Начинът, по който носиш чантата си издава всичко за характера ти! Пробвайте този тест!

Какво разкриват нашите ежедневни навици, като например начина, по който ние носим чантата?

Очевидно разкриват много. Този лесен тест ще ви изненада. Всичко, което трябва да направите, е да изберете една фигурка, която показва най-точно как носите чантата си, а след това прочетете резултатите по-долу.

1. Зад гърба

Ако предпочитате раница, вероятно винаги сте готови за приключения всеки един момент. Вие също сте много внимателни за нещата и за други хора, което ви прави човек, който другите с удоволствие биха последвали.

2. В ръцете

Ако държите чантата в ръцете си, „Пълен контрол“ е вашето мото. Искате да бъдете информирани за всичко и винаги имате собствено мнение. Вие сте в състояние да кажете на другите истината за тях, ако поискат. Вашата сигурност е легендарна.

3. На рамото

Хората, които носят чанта на рамото, обичат четенето: тази позиция позволява да извадят любимата книга и когато няма практически никакво пространство за това. Те са толкова тактични, дори и ако заспят по време на вашия монолог, те ще направят това с отворени очи, докато го одобряват със съгласие от време на време.

4. През рамото

Ако носите чантата си през рамо, нито един престъпник няма да може да открадне ценните ви неща. Малко сте склонни да покажете своето огромно богатство, но в същото време сте много щедри. Но бъдете внимателни, защото някои може би смятат тази ваша черта като слабост и ще я използват в тяхна полза.

5. Чанта на корема

Човек, който носи чантата на корема – това е единственият начин да не се разнесе от вятъра, който се създава благодарение на тяхната скорост. Ексцентричността на такива хора често пъти е над всяка граница, но това е добър показател за техния бърз ум и въображение.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply