Ерин Хълик

Тя тежеше почти 200 кг. и всички ѝ се подиграваха, но само я вижте сега! (снимки)

Американка успя да се раздели с близо 90 кг след като промени начина си на живот.

Ерин Хълик от Ню Йорк често похапвала през деня, като само вечер имала три обилни приема на храна. В един момент решава да сложи край на вредната практика. Тя обяснява, че дори не е имала представа колко тежка е станала, въпреки големия номер дрехи, които е носила. По думите ѝ, не е било лесно да стигне и до осъзнаването, че има проблем, за да се случи трансформацията, разказва Daily Mail.

Да отслабнеш 90 кгВ момента Ерин, чието тегло значително се е смалило, споделя пред изданието, че дори нейни близки приятели не могат да я разпознаят.

Въпреки че се е лишила от теглото си, момичето остава с доста излишна кожа и в момента събира средства – 35 хиляди долара, за да си направи операция и да я отстрани. Ерин започва да има проблеми с теглото още от 4-годишна възраст като в менюто ѝ влизали макарони, сирене, фъстъчено масло и сандвичи. Така постепенно, превръщайки се в тийнейджър тежи цели 196 кг. Ерин, която помага на хората с увреждания да си намерят работа, казва:

Как това момиче отслабна„Моята майка Ан, вече на 63 години, наистина се тревожеше за мен, така че в крайна сметка отидох при лекар и получих диагноза синдром на поликистозните яйчници (PCOS). Докторът ми каза, че трябва да махна килограми, но аз наистина се чувствах щастлива с живота, който имах“. Ерин до такава степен е отричала проблема с размерите си, че дори се е обиждала на хора, които я подканяли да яде по-здравословна храна.

„Семейството и приятелите ми се опитаха да ме насърчат да отслабна, но пък аз наистина им се разгневих“, спомня си тя.

Ерин предполага, че може да е имала и лека форма на телесна дисморфия, която я е карала да си мисли, че е по-слаба, отколкото е в действителност. Повратна точка за Ерин е денят, когато става на 29 години – 23 март 2016 г.

Отлсабване с 90 кг„Подготвях се за вечеря с моите приятелки и не можах да намеря нищо, което да облека, спомня си тя. – Трябва да съм пробвала около 10 облекла и в нищо не изглеждах добре“. Седях на края на леглото си и изведнъж разбрах – не са виновни дрехите, това съм аз“. Тогава момичето разбира, че трябва да направи нещо за теглото си. Също така започнала да се притеснява, че ще умре млада. Започва да тича, купува си топка за упражнения и сяда върху нея на бюрото си. Отказала е да се храни и в любимия си ресторант за бързо хранене.

„Чувствам се фантастично и не мога да повярвам колко тегло съм изгубила“, изрича тя. Единствен недостатък на загубата на тегло, се оказва кожата, която още носи – резултат от злоупотребата с храна през годините. Сега Ерин събира пари, за да се лиши и от нея.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply