топ екзорсистът на Ватикана

Топ екзорсистът на Ватикана разкри какво ще се случи със света – основните заплахи са 2 – вижте ги!

Дон Антонино Мататели рядко има медийни изяви, но той се смята за един от най-успешните екзорсисти на Ватикана.

Многократно се е сблъсквал със злото и е заставал лице в лице с демонични сили, които не могат да бъдат лесно асимилирани от съзнанието на обикновения човек. Думите на Отец Мататели са смразяващи. Възрастният екзорсист твърди, че нашият свят ще се промени завинаги. Той няма да спре да съществува, но само след няколко години обликът му ще е съвсем различен, предава DTV.

Свещеникът е категоричен, че огромните опасности над света ни са две.

Той сравнява Ким Чен Ун със сатаната! Човек, който създава култ към себе си и се опитва да замести Господ в душите на хората е обладан от дявола, твърди екзорсистът. Той е категоричен, че на този човек не трябва да се разрешава да разполага с абсолютната власт да унищожава цели държави. Възрастният божи служител ясно заявява, че ако Ким има ядрено оръжие, той рано или късно ще го използва, а резултатите ще са катастрофални за всеки от нас.

Според Мататели втората огромна заплаха, срещу която вече сме безсилни е промяната в климата.

Невижданите урагани, бедствия и земетресения са само началото – гнойна рана в нашата планета, и те ще се усилват. Екзорсистът вярва, че влиянието на злото върху хората ги е накарало да допуснат замърсяването на природата, а днес ще сърбаме каквото сме си надробили. Отецът вижда още по-ужасяващи катаклизми през следващата година, сигурен е, че ни чака много страдание и смърт.

Според отец Мататели вече сме безсилни пред природата, но все още можем да спрем ядрената програма на Ким. Възрастният Божи служител е категоричен, че не трябва да се позволява на този човек да разполага с ядрено оръжие!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply