свалячи

Не взимайте пример от тях! Това са най-абсурдните свалячи от света!

Един милиард долара годишно се харчат от хората зад океана за различни услуги и регистрации в сайтове за запознанства.

Целта е ясна – да се намери подходящата половинка. И въпреки, че само 20 процента от новобрачните двойки да отговарят, че запознанството им е станало посредством интернет, хората не се отчайват, а продължават да инвестират в този род сайтове.

Какво още казва статистиката за интернет гаджосването. 97 процента от мъжете, се отказват на третия месец да търсят половинка в мрежата. Но зад този неуспех се крият редица фактори, а именно – неумение бързо да разбереш човека насреща и да проведеш заинтригуващ разговор, лошо представяне със снимки и недобре формулирана обява.

А като се казва, лоши снимки, виж няколко примера от другата страна на света – мъжете са си мъже, винаги си приличат, особено в нескопосаното си виждане как да накарат мацките да си паднат по тях.

Презервативи

На това му се вика – рибата не хванал, той тигана сложил. Няма жена, която при тази гледка на толкова много презервативи да склони на среща.

Алкохол

 

Невероятно съчетание – килимчето показва, че държиш на традицията, ланецът, виснал на полото, че си имотен, конякът, че носиш на алкохол и имаш стил, пищова, че си бабаит, и че в случай на нужда, ще защитиш всяка беззащитна женица, пурата ти придава завършеност и тежест, и накрая ананасът, който те показва като романтик и ценител на екзотиката.

В целия този пасианс само това в средата, което прилича на българска лютеница, бърка нещата.

Този тип обаче е забравил няколко детайла, които го представят по начин, който е обратен, на онзи, който той се опитва да демонстрира.

Ако наистина беше онзи „играч“, за който се представя, тогава ананасът щеше да е нарязан, пурата да гори, салатата нямаше да има покривало, а конякът отворен и разлят в чаша.

Мъж

Това пък си е пълна откровеност – любовта на мъжа минава през стомаха. До тук добре, но коя жена обича да се валя  мазни чаршафи?

Пух

 

Тези космати якета и днес са модерни, но зависи кой ги носи и кой стои до теб, докато ги носиш.

В случая той се е снимал с друга жена до себе си, а така, всяко момиче, погледнало профила, ще си си помисли, че момчето от снимката не е само. Първото предположение, при снимка като тази, ще е, че той се е снимал с приятелката си. От тук нататък всичко останало пропада.

Свитият анцуг

Анцугът, за определен вид фетишисти е на почит, но само когато става въпрос за игри, които са… забранени за деца, но не очаквайте тази дреха да ви покаже колко високо сте в йерархията на обществото. Напротив – ефектът е обратен, тя показва само колко надолу в йерархията си. От това определение не може да се избяга, дори и маратонки, били те „Адидас“, „Пума“ или „Найки“.

 

Трогателно

Клекнал, рисувани цветя, саксии от рециклирани гуми. До тук нищо особено, но цигарата в устата не те прави зрял, напротив, много жени, дори и пушачки, биха се погнусили, а и никога не рискувайте да се снимате клекнали. Това лишава отсрещната страна да прецени ръста ви и колкото и да сте добре сложен, при снимка като тази всяка жена би си казала – недорасъл лилипут. И би имала право. Тази поза винаги ще направи така, че да изглеждате дребен.

Нож

Бой-скаут, ренджър, военен, американски полицай… като какво би те представила подобна снимка.

Краткият отговор е  – като карикатура. След като се представяш за нещо толкова внушително, каквото предполага една униформа, тогава защо си застанал с тази „чекийка“, та била тя и толкова скъпа. Съчетанието между нея и униформата са безумни.

Никога, никога, никога, никога не позволявай на джапанките да те издадат.

Татусите са хубави, те правят един мъж да изглежда внушителен, ако са направени добре и на точните места, а неподходящите могат от теб да направят така, че да изглеждаш като правописна грешка.

А броеницата, добре, но не върви на гол тумбак.

Сбогом на оръжията

Оръжия

Мъж с оръжие винаги е внушителна гледка, но зависи как го демонстрира.

Мъж с пушка и котка

Със сигурност този мъжага не е сполучил в лова, но и в любовта няма да сполучи.

Има си пушка, но вместо ловно животно, разбирай куче, до него стои котка, и за капак на всичко вместо улов, се е снимал с тикви и то в дома си, а не в гората.

Е, повече от ясно е какви ще са неговите ловни подвизи. Ясно е, че този човек не е напускал дома си последните 10 години, а всяка история, че е отстрелял голям дивеч, е просто гумен червей в края на въдицата, с който ще се опита за ви улови вместо шаран.

меч

Стомана в ръката и роза в устата, хм… липса само бикът…

мама

Той има оръжие, прегърнал е нежно жената до себе си, а тя коя е? Мама? Е, не! Както се казва Came over, никоя жена няма да ви се върже при подобна снимка, та вече ви слага в категорията „мамино синче“.

Неродена мома

Неродена мома

Той едва ли си търси жена, но интересно и какво би му се вързало.

Парите могат всичко

Парите

Винаги можеш да демонстрираш спестовността и имотността си, но не и по този нагъл начин.

Недозрелия

Бос и гол

Такъв костюм върви само с подходящата вратовръзка, която пък трябва да е съобразена с обувките. Без тези атрибути, костюмът не е завършен, а видът е жалък и смешен. В добавка към това и несвалените етикети на ръкавите допълват лошото първо впечатление.

Светият анцуг

Анцуг

И пак за светия анцуг – добре, но знай, че бос мъж изглежда като пленен в банята вражески войн докато се е насапунисал. Смешно е.

Ту Пак

Ту пак

Ако се правиш на Ту Пак, прави се, но не прекалявай с пластмасата.

Вечната „Лада“

Лада

„Лада“ е класика, но поне за снимките, не й махай чистачките както в онези времена. Показва те стар.

Лада 2

И още малко забавни истории:

три танкиста

За любителите на романтиката – не забравяйте етикета, чашата с вино се държи по точно определен начин, а свещите, не в хлябовете като за помен, а в свещници, а и самата вечеря на свещи изисква друго облекло и прибори, пластмасата не върши добра работа.

наздраве

момък

Здрасти… тигърче или по-точно коте…

Секси

Кока кола

Мъж голям, ама малък

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply