от къде има пари Мегз

Ето от къде Мегз има такова самочувствие и пари – прибира по половин милион на месец!

Източник на „ШОУ“, близък до дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, издаде от къде идва голямото й самочувствие и солидната печалба от дрехи.

Оказва се, че роклите на брадърката не са така желани от сънародниците ни. Колкото и да не ви се вярва, Мегз изнася дрехи за Китай, от където всъщност идват приходите й. Китайците са луднали по моделите й, а тя не смогва с поръчките. Нашият източник допълва, че Мегз е истинска милионерка – печели по половин милион на месец.

Дизайнерката не разгласява този факт, тъй като се срамува да каже, че именно китайците изкупуват парцалките й.

Тя се опитва да се наложи на нашия пазар и да си спечели прозвището българската Ким Кардашиан. Миглена харчи колосална сума на месец – близо 100 бона за глезотийки. Останалите приходи влага в работата си, а мечтата й е да превземе целия свят и името й да стане еталон за стил и класа. Странно е обаче, че Мегз живее под наем в един от най-елитните комплекси в столицата, който е от хотелски характер. Има си причина младата милионерка да не се мести в собствен дом. Мегз се страхува от обир и нападения, които биха последвали предвид солидното й финансово състояние. В хотела тя се чувствала добре и защитена, тъй като има пазач и рецепционисти и не всеки може да влезе необезпокояван.

Освен това тя живурка като принцеса.

Не й се налага да готви, а ползва румсервиз от ресторанта в хотела, камериери чистят апартамента и гладят дрехите й. Естествено, това струва 5 хилядарки месечно на младата и амбициозна дизайнерка. Какво ли са за нея обаче тези пари, след като всеки месец в картата й постъпват по половин милион и отгоре от продажби на роклички в Китай.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply