img

И това го има по света: $5000 на месец ако се ожениш за исландка!

/
/
/
В Исландия има видим недостиг на мъже. Страната е с население от едва около 400 000 души.

Преобладаващата част от тях са деца, жени и хора в напреднала възраст. Поради тази причина от местното правителство са подели интересна кампания за решаване на задаващия се демографски проблем.

Любопитно за Исландия:

Исландия се нарежда високо в икономическата, политическата и социалната стабилност и равенство. През 2013 година тя бе класирана като 13-та най-развита страна в света от Индекс на човешкото развитие на ООН. Исландия работи почти изцяло на възобновяема енергия. Във връзка със световната финансова криза (2007 – 2008), цялата банкова система се проваля през октомври 2008 година, което довежда до тежка депресия и значителни политически вълнения. Много банкери са осъдени на затвор. Страната фактически се оказва на границата на банкрутирането. По-късно икономиката значително се възстановява, в голяма степен благодарение на скока в туризма.

Исландската култура се основава на скандинавското наследство на нацията.

Повечето исландци са потомци на германски и келтски заселници. Културното наследство на страната включва традиционните исландска кухня, исландска литература и исландски саги. Исландия е страната с най-малкото население от всички членки на НАТО и е единствената от тях, която няма постоянна армия.

Коментирай чрез Facebook
loading...

1 Comments

  1. Точно така е, дават по $5000 на месец + жилище, автомобил по избор, любовница и безплатни самолетни билети до живот  …. Няма такова нещо, меко казано наивно е да се вярва на това. От както живея в Исландия виждам, че хората обичат да си пишат какво ли не за страната

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: