таблица за пола на бебето

Безгрешна е! Древна китайска таблица показва как да определите сами пола на бебето!

Китайската таблица представлява средство, чрез което може да разберете какъв пол ще бъде детето ви.

Предсказванията за него се правят в Китай в продължение на много години. Таблицата може да се използва като наръчник, в случай, че сте любопитни да узнаете много преди раждането дали бебето, което носите, е момче или момиче.

Да разберете пола му може да бъде много полезно при предвиждане на пазаруване, избор на име или на подходящи цветове за украса на стаята. Легендата разказва, че тази таблица е била „погребана“ в гроба на китайско кралско семейство преди 700 години. В момента оригиналът се съхранява в Института по науки в Пекин, разказва framar.bg.

Очевидно, когато се използва правилно, таблицата е вярна в 90% от случаите.

Имайте предвид, че може да бъде изменена, ако не разполагате с точна информация за датата на зачеването или в някои случаи, когато имате неправилна менструация.

За използването на таблицата трябва да откриете квадратчето в полето като засечете 2 седмици след датата на последната менструация и на колко години сте били по това време. Нейният прочит е много лесен: във вертикалните колони са месеците на годината, а в хоризонталните възрастта на майката.

Изберете месеца, в който е настъпило зачеването и възрастта към момента.

таблица за пола на бебето

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply