рецепта за коса

С тази руска рецепта ще имате мечтаната гъста и дълга коса само за 2 седмици – вижте как се прави!

Има една вълшебна рецепта, която обикаля руските форуми през последните месеци.

Става дума за изключително ефикасна домашна маска, която се използва за растеж на косата. Жени, които са я пробвали, твърдят, че резултатът е видим след 2 седмици.

Всяка жена мечтае да има гъста и красива коса. Съществуват много начини, които стимулират растежа й и спират успешно косопада. За съжаление не всички са толкова ефикасни. Има обаче народни средстсва, които са се доказали през годините – те са естествени, евтини и дават желания резултат за кратко време.

Съставки за домашна маска за растеж на косата

2. суп. л. топла вода
1 суп. л. мед
1 яйчен жълтък
2 суп. л. суха горчица на прах

Разбъркайте всички изброени продукти докато се получи хомогенна смес. Нанесете получената маска в корените на косата. Сложете си шапка за баня и изчакайте 20 минути. След това измийте косата си по обичайния начин.

Процедурата се прави по 2 пъти на седмица.

Освен че косата ви ще расте много по-бързо в сравнение с преди, благодарение на тази маска тя ще е с прекрасен обем и гъстота.

Важно е да се отбележи, че много хора усещат нещо като парене след нанасяне на маската. Не се притеснявайте, това е нормално. Ако все пак усещането е прекалено неприятно за вас, отмийте маската след десетата минута и при всеки следващ път увеличете времето.

Запишете си тази уникална рецепта за супер ефективната домашна маска, опитайте я и ще се уверете, че тя наистина работи.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар