img

С тази руска рецепта ще имате мечтаната гъста и дълга коса само за 2 седмици – вижте как се прави!

/
/
/
Има една вълшебна рецепта, която обикаля руските форуми през последните месеци.

Става дума за изключително ефикасна домашна маска, която се използва за растеж на косата. Жени, които са я пробвали, твърдят, че резултатът е видим след 2 седмици.

Всяка жена мечтае да има гъста и красива коса. Съществуват много начини, които стимулират растежа й и спират успешно косопада. За съжаление не всички са толкова ефикасни. Има обаче народни средстсва, които са се доказали през годините – те са естествени, евтини и дават желания резултат за кратко време.

Съставки за домашна маска за растеж на косата

2. суп. л. топла вода
1 суп. л. мед
1 яйчен жълтък
2 суп. л. суха горчица на прах

Разбъркайте всички изброени продукти докато се получи хомогенна смес. Нанесете получената маска в корените на косата. Сложете си шапка за баня и изчакайте 20 минути. След това измийте косата си по обичайния начин.

Процедурата се прави по 2 пъти на седмица.

Освен че косата ви ще расте много по-бързо в сравнение с преди, благодарение на тази маска тя ще е с прекрасен обем и гъстота.

Важно е да се отбележи, че много хора усещат нещо като парене след нанасяне на маската. Не се притеснявайте, това е нормално. Ако все пак усещането е прекалено неприятно за вас, отмийте маската след десетата минута и при всеки следващ път увеличете времето.

Запишете си тази уникална рецепта за супер ефективната домашна маска, опитайте я и ще се уверете, че тя наистина работи.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: